De fleste borgere er formentlig rystede over, at stenkastere senest har forårsaget en ung, tysk turists død på Fyn – da hun blev ramt af en 30 kilo ting betonsten, der var kastet ned fra en motorvejsbro.

Det har fået over 200 repræsentanter for mere end 50.000 danske bus, gods og distributionschauffører til at opfordre deres medlemmer til at melde mistænkelig adfærd omkring broer over veje.

Det skete forleden, da de var samlet i Aalborg til den årlige chauffør konference for medlemmer af 3Fs transportgruppe.

Sagesløse trafikanter
Konferencen fandt sted under indtryk af skruppel- og tankeløse personer angreb på sagesløse trafikanter. En særlig appel sendes til de, der må vide noget om stenkast, der er foregået. Gå til politiet med jeres viden, lød opfordringen til 3F-medlemmerne.

Formanden for Transportgruppen i 3F meddelte at 3F’s Transportgruppe sluttede konferencen med at hæve dusøren med ekstra 50.000 kroner til den eller de, der fører politiet til gerningsmændene bag stenkast mod trafikanter.

Følge danske overenskomster
På mødet i Aalborg sendte chauffør-repræsentanterne i øvrigt en melding i forbindelse med de forhandlinger om overenskomster, der er i gang.

Chaufførerne ønsker et udspil, der sikrer alle chaufførgrupper forbedringer og etablerer solide værn mod forsøg på at gå uden om regler og aftaler på det danske arbejdsmarked ved at udnytte og udbytte chauffører fra lande der ikke har samme faglige traditioner.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk