Citroën offentliggør nu fotos og informationer om den nye Jumper, der siden første udgave i 1982 er produceret i mere end 800.000 eksemplarer. Heraf r de 15.000 solgt herhjemme. Seneste udgave kom i 2006.

Den nye varebil bygges fortsat af Fiat på en fabrik i det østlige Italien nær Pescara – sammen med Peugeot Boxer og Fiat Ducato. Fabrikken kaldes Sevel syd. Seved Nord ligger i franske Valanciennes, hvor der bygges Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Fiat Scudo og nu også Toyota Proace.

Den nye Jumper er restylet med ny front, nyt interiør og forstærket varerumskasse. Fronten har fået tredelt kofanger og helt nyt lygtearrangement med LED kørelys. Varerummet holder de samme mål som hidtil. Bagtil er der kommet nye, højtplacerede baglygter. Indvendigt er der nyt rat og nyt instrumentbræt.

Standard i den nye Jumper er esc stabilitetskontrol (ESP) og kan kombineres med antispin, Hill Descend kontrol og fartpilot.  De nye varebiler er testet over fire mio. km.

Teknisk er motorerne forbedret
Der er forbedrede motorer så brændstofforbruget er 15 bedre end i dag – opnået md bl.a. stop/start system.

Modelprogrammet for den nye Jumper omfatter kassevogn, chassis, dobbeltkabine og combi.
Det er bygget op om fire længder (L1, L2, L3 og L4), tre akselafstande (3 m, 3,45 m og 4,04 m) samt tre højder (H1, H2 og H3). Varerummets volumen strækker sig fra 8 til 17 kubikmeter.

Luftaffjedring på bagakslen
Der er mulighed for luftaffjedring på bagakslen, hvor frihøjden kan justeres med syv cm.
Bilen er gjort mere robust ved bl.a. forstærkning af hængsler og døre og monteringen af støddæmperne. Hertil kommer forbedring af indsprøjtningssystemet i HDi-motorerne 110 130 og 150 samt forbedring af bremserne,

Som kassevogn kan den leveres med fire typer HDi-motorer; 110, 130, 150 og 180.
De første eksemplarer af den nye Jumper kommer til Danmark i juni måned. Standard  i det danske modelprogram er ESP – og bl.a. førersæde med varme, lændestøtte og armlæn, el-side spejle og el-sideruder samt 12V stik.
I forhold til de nuværende priser stiger priserne med godt 4.000 kr.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk