(BIRMINGHAM)

Citroën samlede den største opmærksomhed på deres stand på Transportmessen i Birmingham i dag – for de havde verdenspremiere på den nye Jumper-kassevogn.

Søsterselskabet Peugeot havde fravalgt Birmingham – men Fiat havde deres traditionelle stand. De havde bare ikke valgt at vise den nye Ducato, selv om den er søstermodel til den nye Jumper – eller Relay, som englænderne kalder bilen.

Det største problem er, at det er Fiat, der bygger alle tre varebiler på deres fabrik i det østlige Italien.

Fiat sælgerne var kede af det
Så de stakkels sælgere fra Fiat i Storbritannien måtte på deres stand  i Birmingham lægge øre til mange spydigheder, når de skulle forsvare, at de ikke havde den nye modelserie Ducato med – selv om billederne er offentliggjort for flere dage siden.

De indrømmede, at de var kede af, at konkurrenterne fra Citroën løb med al opmærksomheden – men det var ifølge fabrikken ikke meningen, at Ducato skulle holdes over dåben i England, fortalte folkene på Fiat-standen.

Imens kunne de høre champagne-propperne springe på den nærliggende Citroën stand.
Det er dog en trøst for de danske Fiat Ducato kunder, at alle tre søster-modeller vil komme til salg i Danmark i løbet af sommeren. De er nok mest interesserede i prissætningen – for det er det, der i reglen bestemmer, om de køber en Fiat Ducato, en Citroën Jumper eller en Peugeot Boxer.

Vi tester i næste uge
VOTY.dk skal prøve den nye Fiat Ducati i næste uge i Italien og sidst på måneden går de løs i Paris, når vi skal prøve den nye Citroën Jumper. Det vil vi selvfølgelig bringe en omfattende reportage om fra begge arrangementer.

Vi har her på VOTY.dk allerede skrevet udførligt om to af de nye trillinger – så det er bare at lede under Fiat og Citroën.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk