DAF Trucks Danmark A/S har skiftet adm. direktør. Fra første maj er 47-årige Jan van Keulen udnævnt til administrerende direktør.

Han afløser Eelco van Veen, som er blevet udnævnt til administrerende direktør for ”Used Trucks, Fleet Sales and Component Sales” hos DAF Trucks N.V. i Holland fra samme dato.

Hos DAF siden 1989
Jan van Keulen begyndte sin karriere hos DAF i 1989 i finans-afdelingen.  Han har haft forskellige stillinger i organisationen, både indenfor finans samt marketing og salg.

I 2006 blev han udnævnt til direktør for flådesalg og brugte lastbiler. I september 208 blev han udnævnt  til administrerende direktør for DAF Trucks Germany.

16 pct. andel i Europa
Jan van Keulen har en kandidatgrad i ”Business Marketing” og vil i sin nye stilling rapportere til Ron Bonsen, som sidder i direktionen for DAF Trucks N.V. og er ansvarlig for divisionen ”Marketing & Sales”.

DAF Trucks Danmark A/S er et 100 ejet datterselskab af DAF Trucks N.V., som igen er et 100 pct. ejet datterselskab af det amerikanske Paccar Inc – én af verdens største lastbilproducenter. Andelen af salget af DAF-lastbiler i Europa over 16 tons er på 16 pct.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk