Team Oneonetwo fra Skifter Lastbil i Aabenraa fik en andenplads i den nordiske semifinale i VISTA-konkurrencen, som er Volvo Trucks’ og Volvo Bussers globale konkurrence og uddannelsesprogram for mekanikere og servicepersonale.

Team Oneonetwo fra Skifter Lastbil i Aabenraa består af Kenno Brink Jensen, Rainer Kruse, Tommy Mortensen og Preben Nielsen.

Kun et finsk hold var bedre – og finnerne besatte også de øvrige finalepladser. Ingen hold fra hjemlandet Sverige klarede sig godt nok til at komme i finalen.

Deltager i VM finalen
Placeringen betyder, at holdet deltager i VISTA 2013 verdensmesterskabet i Göteborg i juni, hvor de kommer til at dyste mod 29 andre hold.

“Vi er meget stolte af Oneonetwo. Deres succes er et fantastisk billede af kompetenceniveauet på vores værksteder, og alle Volvo-kolleger glæder sig over deres præstation, siger Torben Pihler, kompetenceudviklingschef og lokal VISTA-ansvarlig i Danmark.

Konkurrencen begyndte i 1957
VISTA begyndte i 1957 som en konkurrence for Volvos mekanikere i Sverige og er sidenhen blevet en international begivenhed.

Målet med konkurrencen, som er åben for alle eftermarkedsmedarbejdere i Volvo Trucks og Volvo Bussers globale servicenetværk, er at udvikle og forbedre medarbejdernes viden og færdigheder og at udvikle eftermarkedsservicen på de to områder.

Mange fagområder at dyste på
VISTA deltagerne dyster inden for tekniske og faglige discipliner, og skal løse praktiske og teoretiske opgaver om lastvognsteknik, reservedele, service og garanti.

Der er f.eks. opgaver om el-anlæg, fejlsøgning og diagnose, samt om bremser, motorkomponenter, generel vedligeholdelse og styretøj.

VISTA 2013 lagde ud i september med over 4.400 hold og et deltagerantal på 16.800 Volvo eftermarkedsfolk fra hele verden.

16 semifinaler ialt
Derefter kvalificerede holdene sig til en af de 16 semifinaler, der har fundet sted forskellige steder i verden. Den nordiske finale fandt pudsigt nok sted i Madrid.

 “Jeg var virkelig imponeret over den entusiasme og det kompetenceniveau alle holdene viste. Jeg ser frem til at møde de andre vinderhold i finalen til sommer,” siger Steen Pedersen, eftermarkedschef i Danmark.

VISTA verdensmesterskabet finder sted i i juni. Team Oneonetwo fra Skifter Lastbil i Aabenraa er et af de 30 deltagende hold, der håber på at vinde verdensmesterskabstitlen ved finalen i Göteborg. De øvrige tre finalepladser gik til finske hold.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk