To tjenestemands-ansatte lærere på Grønvangskolen i Vejen sikrere, at kampagnen Trafiksikkerhed i Øjenhøjde kunne skydes i gang.

To fjerde klasser mødte op og fik en lærerig oplevelse om trafiksikkerhed og lastbiler – men de næste arrangementer bliver ikke lettere at få gennemført.

Godt 75.000 børn har siden starten for 10 år siden modtaget undervisningen om trafikadfærd ved møde med lastbiler.

Fra uge 16 til 21
Kampagnen i år ligger underdrejet som følge af lockouten på skolerne, og det er kun i tilfælde af, at der er tjenestemandansatte lærere på skolerne, at kampagnen kan gennemføres.

Skole-kampagneperioden er ellers planlagt til at køre fra uge 16 til og med uge 21 – og godt 50 skoler er tilmeldt.

Geografisk fokuseres der i 2013 primært på det sydjyske område – i en linje fra Horsens over Brande til Skjern og sydpå.

Alle mulighed for at være med
Men interesserede skoler i resten af landet har også haft mulighed for at deltage.

Kampagnen deltager desuden i forbindelse med events som Classic Race i Århus den 18. og 19. juni 2013 samt i forbindelse med den årlige Falck-dag på Egeskov Slot den 3. august.

Alle børn, der deltager i kampagnen i 2013, vil få udleveret gratis trafiksikkerhedsvest, refleksbånd og folderen ”Følg op på de gode trafikvaner”.

Det er partnerne DTL, 3F Transportgruppe, Danske Fragtmænd, Volvo Lastvogne, OK a.m.b.a., Bridgestone og Børneulykkesfonden, der står bag kampagnen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk