Posten Norge og dermed datterselskabet Bring har købt 34 pct. af aktierne i logistikselskabet Danske Fragtmænd A/S – men i 2015 forventer nordmændene, at de ejer 100 pct. af det danske selskab.

Lige nu er der tale om en aftale, og man er enige om at samarbejde frem til den endelige overtagelse i 2015.

Danske Fragtmænd er et logistikselskab der opererer indenfor stykgods. Selskabet omsatte for noget over to milliarder kroner i 2012, og servicerer sine kunder indenfor gods- og pakketransport, lager og ekspresgods. Det skriver det svenske TransportNET.

10 år iDanmark
Posten Norge har været på det danske marked i omkring ti år. Opkøbet er en del af koncernens offensive strategi for Bring, om at udvikle sin position på det nordiske logistikmarked, hvor de opererer under navnet Bring.

-Vor ambition er at blive en betydelig logistikaktør, også i Danmark. Danske Fragtmænd passer godt ind i vor nordiske strategi, udtaler koncernchef i Posten Norge, Dag Mejdell.

Købt op i Sverige
I 2012 opkøbte Posten Norge også Ekdahls Åkeri i Sverige for på samme måde at komplettere Bring i Sverige.

Det nordiske logistikmarked udvikles mere og mere hen imod at være et marked.

I dag kommer næsten 30 pct. af det norske postvæsens fra virksomheder udenfor Norge.

Kompletterer hinanden
Bring vil styrke sin position yderligere i Danmark for at kunne møde den den øgede efterspørgsel  på logistikløsninger indenfor de nordiske lande, skriver TransportNET.

-Danske Fragtmænd og Bring kompletterer hinanden på en god måde. Vi er store i Norden, og Danske Fragtmænd har en stærk position i Danmark.Dermed får vores kunder et attraktivt nordisk tilbud gennem Bring, siger Dag Mejdell.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk