Deutsche Post DHL Group har netop indgået aftale med Ford Pro om levering af elektriske E-Transit varebiler.

Allerede i 2023 vil mere end 2.000 Ford E-Transit være på vejene for DHL, der er verdens førende logistik- og transportvirksomhed.

Udover leveringen af de mange elektriske Ford E-Transit, omfatter aftalen også en række af Ford Pros serviceløsninger.

Last Mile Delivery

Elektrificeringen af DHL’s vognpark i det sidste led af leveringsprocessen ”Last mile” er vigtig for at nå virksomhedens emissionsmål.

”Med tilføjelsen af Ford E-Transit til vores globale flåde, styrker vi vores elektriske leveringer i hele verden, der i forvejen foretages af omkring 27.000 elektriske varebiler. Ved at gå sammen med Ford Pro om at løse vores specifikke ønsker til logistik, vil vi kunne arbejde endnu mere effektivt,” siger Anna Spinelli, Chief Procurement Officer & Head of Mobility, Deutsche Post DHL Group.

50 mia. kroner

Alene i dette årti vil Deutsche Post DHL Group investere syv milliarder euro (over 50 mia kr.) for at nå deres mål om nul-emissions godstransport.

I den forbindelse har DHL blandt andet et mål om, at 60 pct. af deres bilflåde skal være fuldelektrisk inden udgangen af 2030.

Ford Pro og Deutsche Post DHL Group deler visionen om et øget fokus på at mindske udledningen af emission samt forpligtelsen til at overgå til elektriske biler.

Pakker i hele verden

”Denne aftale er en vigtig del af rejsen mod flere millioner elektriske varebiler, der skal levere pakker til kunder i hele verden,” siger Hans Schep, General Manager, Ford Pro i Europa.

E-Transit er ifølge Ford den bedst sælgende varebil i Nordamerika, og den har desuden været bedst sælgende i sit segment i Europa siden juni.

Ford har leveret den første E-Transit til Deutsche Post DHL Group i flere lande rundt om i verden – og disse varebiler er taget i brug i denne juletid, der er den travleste tid på året.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk