DSV Transport har vokset sig kæmpe store med verdensomspændende aktiviteter – men koncernen svigter ikke området, hvor det hele begyndte – på Midtsjælland.

DSV, De Sammensluttede Vognmænd, så dagens lys i Skibby – og har i dag hovedkontor i Øm mellem Roskilde og Ringsted.

Men ved årsskiftet flytter ledelsen og 50 medarbejdere ind i et nybygget hovedkontor på Gl. Marbjergvej i Roskildes sydlige udkant. Grunden, som er købt af ejendoms- og projektudviklerkoncernen AKF, er på  6.514 kvadratmeter – lige knap en fodboldbane. Grunden ligger direkte  op ad motorvejen.

Sælgers fokus er ændret
”Vi overtog erhvervsarealerne her for ti år siden som led i en større byttehandel. Vi havde forskellige ideer, men besluttede at sælge jorden, fordi vi i dag mest har fokus på boliger og butikker,” fortæller Bo Weibull, projektudviklingschef i AFK, der har rødder i fagbevægelsen og kooperationen.

Erhvervsmægleren Lintrup & Norgart rådgav om markedsføringen og formidlede også kontakt til køberen, som udspringer af den børsnoterede transport- og logistikgigant DSV.

DSV bygger selv
”I DSV Transport havde vi lagt ny strategi og skulle finde vores eget hovedsæde, gerne tæt på Øm, lidt syd for Roskilde, hvor vi bor i øjeblikket. Jeg afsøgte markedet for lejede bygninger i området, men ingen havde så god beliggenhed som Gl. Marbjergvej – tæt på to afkørsler til motorvejen. Med den lave rente besluttede vi at bygge selv, og via ejendommen får DSV Transport samtidig en meget flot eksponering ud mod Holbækmotorvejen,” siger adm. direktør Lars Saltoft Kristoffersen.

DSV-koncernen frasolgte i 2004 DSV Transport, som især betjener bygge- og anlægsbranchen samt asfalt- og betonindustrien. Via samarbejde med en række vognmænd har DSV Transport dagligt 350-400 lastbiler ude på landevejene. Bilerne leverer bl.a. grus og byggematerialer til byggepladserne og kører væk med jord og byggeaffald.

Det nye DSV Transport-hovedsæde ventes at stå klart omkring årsskiftet. DSV Transport bliver selv ejer af bygningen, og det er i tråd med en ny tendens, oplyser Lintrup & Norgart.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk