Kør i en elektrisk Nissan e-NV 200 de næste seks måneder med rabat. Sådan er budskabet fra biludlejningsselskabet AVIS og energiselskabet E.ON, der nu gentager den utraditionelle ambassadørkampagne fra foråret.

Det er i alt 35 Nissan e-NV200 varebiler og e-NV 200 Evalia el-minibusser, der skal være rullende reklamesøjler. Ambassadørene vælger selv, om de vil leje ”familiebil-modellen” eller ”varevognsmodellen”.

Denne gang rækker ambassadørkampagnen ud over Københavns volde, og giver 35 elbil-ambassadører mulighed for at hverve sig en billig elbil i seks måneder. Det sker ved, at den elbil de lejer fra AVIS vil være delvist sponsoreret med budskaber fra E.ON.

Aarhus, København, Bornholm, Samsø
Det er bilister i Aarhus, København og på de to øer, Samsø og Bornholm, der kan køre rundt i de rullende reklamesøjler.

”Partnerkampagner som denne giver mulighed for mere utraditionelle tiltag, der skaber fordele for alle involverede. Første gang vi afprøvede konceptet var interessen stor, og elbilerne blev afsat på få timer. Kombinationen af billig leje-elbil, ambassadørrollen og adgang til opladning i vores offentlige netværk var populær, og vi har efterfølgende fået mange opfordringer til at lave lignende kampagner i andre dele af landet – så det gør vi nu,” siger kommunikationschef i E.ON i Danmark, Susanne Tolstrup.

To slogans
Den simple kampagne, som består af E.ON’s markedsføringsbidrag og budskabs-folierede elbiler fra AVIS, er i denne omgang rettet mod Københavns- og Aarhusområdet samt Samsø og Bornholm.

Alle elbilerne bærer reklame-foliering fra e.on med sloganet ”Ahhhhh – en by uden luftforurening med elbiler” eller ”Shhhhh – en by uden bilstøj med elbiler”.

Mod en normal lejepris på 3.495 kroner, betaler ambassadørerne i stedet 2.500 kroner om måneden og sparer således 1.000 kroner om måneden.

På de sociale medier
Elbil-ambassadørerne skal samtidigt sige ja til at skrive om deres elbil-oplevelser på de sociale medier og til at oplade elbilen med strøm fra vedvarende energi i E.ON’s offentlige ladenetværk i kampagneperioden.

Der er allerede gode erfaringer fra en af de tidligere elbil-ambassadører, som var med i den første runde – og kørte i elbil fra e.on. i årets første seks måneder.

Man kan læse mere om projektet på AVIS- og E.ON’s hjemmesider.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk