Ugen lang henter Phil Barton fra sit eget vognmandsfirma P & A Barton i Humberside i det østlige England Ro-Ro trailere og containere hos DSV på havnen i Immingham.

Han er så glad for sit job, at han har dedikeret sin nye FH 500 trækker til Danmark – selvfølgelig i rød og hvid bemaling med sorte stafferinger plus  Danmark skrevet over frontruden. Dertil rød/hvide pile på taget, lakerede fælge og fine streger på siden af hytten.

Bilen er dekoreret af englænderen Andrew Cooper med firmaet ”Steel Boys” – men når det kommer til kabineindretningen, så skal det være rigtig dansk.

Indrettes i Psdborg
Så Phil drager derfor  til et specialfirma i Padborg for at få indrettet bilen som en rigtig dansk show-truck – med tyk stof og læderaptering med dybe knapper.  Behandlingen vil også omfatte tagbeklædning, A-søjle og måtter.

Her i april deltager han med sin ”Danish Style” truck ved Truckshow Ciney i Belgium. Derefter går det til  Assen Truck Show i Holland i juli og et Retro Show i engelske Gaydon i september.  Flere andre truck-shows har inviteret ham – og måske skulle han også kunne finde til et truck-show I Danmark. Det ville være naturligt.

Hvorfor så al det danske – men det står på engelsk på siden af Phils FH’er: My Life, My Passion, My Dreams (mit liv, min passion, mine drømme.).

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk