Med bl.a. de seneste trafikopdateringer fra Vejdirektoratet og indholdssider som ”Mesterkørsel” og ”Servicetips” leverer ”Gulpladen.dk” – Fords nye online-portal for brugere og ejere af varebiler – relevant viden om alt fra lovgivningen om gulpladebiler til det nyeste udstyrs. Portalen er udviklet i tæt samarbejde med varebilbrugere.

Virksomheder skal mere end nogensinde forholde sig til regler og lovgivning, drift og service, kørsel samt nye produkter – og den nye online-service samler Ford alle de informationer, som varebilsbrugere har brug for.

Ønsker korte informationer
”Håndværkere og entreprenører er ofte at finde bag rattet i varebiler. Den typiske varebilsbruger har travlt og er ikke interesseret i at bruge tid på hjemmesider med et alenlangt og teksttungt indhold. Gulpladen.dk serverer nyttig vide, der kan optimere brugerens arbejdsdag, lyder det fra Michael Stig Nielsen, der er salgschef hos Ford.

Trafikinformationerne fra Vejdirektoratet betyder, at man altid kan holde sig ajour om bl.a. vejarbejder og kødannelser. Endelig er der mulighed for at læse portrætter af andre varebilsbrugere, som fortæller om deres arbejdsdag og deler ud af deres bedste tips om varebiler – herunder økonomi, vedligehold og kørsel.

Nemt at navigere rundt
Gulpladen.dk er opdelt i forskellige indholdssider, så brugeren nemt kan navigere sig frem til den viden, han skal bruge. Under kategorien ”Mesterkørsel” kan han hente tips og tricks til bedre kørevaner og en mere effektiv kørsel, ligesom siden ”Servicetips” giver ham gode råd om service og vedligehold.

Indholdssiden ”Værd at vide” gør ham klogere på regler og lovgivning, som har med gulpladebiler at gøre – og han kan hente økonomiske råd og guides under kategorien ”Bedre bundlinje”.

Løbende opdatering
”Portalen løbende opdateres med seneste nyt. Vores mål er, at Gulpladen.dk skal indgå som en naturlig del af brugerens arbejdsdag, og derfor er portalen designet, så informationerne er let tilgængelige, hvad enten det er via en smartphone, tablet eller en PC, siger PR-chef hos Ford i Danmark, Lene Dahlquist.

Gulpladen.dk kan findes på adressen www.gulpladen.dk.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk