En moderne lastbilfabrik kan efterhånden løse de fleste krav fra en vognmand – og ofte med standardløsninger, der klares ab fabrik.

Og i dag er det vigtigt for en vognmand at være så fleksibel som muligt, så lastbilen kan bruges til mange opgaver. Det betyder en slankere vognpark, færre kilometers kørsel og dermed optimal økonomi.

Se nu entreprenørkørsel – det er ikke altid kun tipbilskørsel på byggepladser. Det er også millimeterpræcis manøvrering i villakvarterer, trafik i byernes miljøzoner og transport af containere på en snæver plads.

Ekspert i enpreprenørkørsel
Vognmand Niels Chr. Skindbjerg i Hjallerup er ekspert i alsidig entreprenørkørsel, så da han skulle have nyt materiel, gik han sammen med Morten Fanø fra MAN Truck& Bus i Svenstrup for at få specificeret den helt rigtige løsning til sine opgaver, men det var ikke noget problem, da MAN er ekspert i at levere specialløsninger ab fabrik.

Resultatet blev en bil, som passer perfekt til Niels Chr. Skindbjergs behov til blandet entreprenørkørsel. En 4-akslet MAN 35.540 med tandembogie, styrende bogieaksel bagest og XLX-førerhus, opbygget med HIAB multilift kroghejs, hvilket giver lav rammehøjde.

Den nye lastbil opfylder de seneste miljøkrav til kørsel i bl.a. Aalborgs miljøzone, og da vognmanden lægger vægt på maksimal sikkerhed, har hans nye MAN både bakkamera, kamera bag førerhuset og cyklistkamera. Desuden automatisk TipMatic gearskift, klimaanlæg samt Truck Navigation.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk