Volkswagens nye elektriske ID.Buzz og ID.Buzz Cargo har opnået de maksimale fem stjerner ved den uvildige euroNCAP crashtest her kort før jul.

Samme rating opnåede den nye Volkswagen Amarok pick up, som bygges i samarbejde med Ford og deres Ranger model.

ID.Buzz roses ikke alene for god passiv sikkerhed, men også for aktiv sikkerhed. Der deles også roser ud for assistentsystemerne.

Masser af airbags

Bilen opnåede den højeste rating for både kollision og passagerbeskyttelse, som står for godt teknologisk udstyr med omfattende og praktisk ulykkesforebyggelse.

ID. Buzz er som standard udstyret med fører-, forsæde-, center- og sideairbags i cockpittet samt gardinairbags.

Med 92 procent af de maksimalt mulige ratingpunkter i passagerbeskyttelse opnår den elektriske varevogn det gode resultat ved at kombinere airbags med en tilsvarende designet karrosseristruktur.

Overbevisende

Med en lige så høj score som ID. Buzz scorede den nye Amarok som nævnt også i crashtesten. Den nye pick-up, som først lanceres i forsommeren 2023.

Euro NCAP lægger også stor vægt på forebyggelse af ulykker. Da adskillige førerassistent- og nødbremsesystemer er tilgængelige som standard og valgfrit i både ID. Buzz og den nye Amarok.

Bilerne overbeviste EuroNCAP testfolkene under testene, blev 90 procent (ID. Buzz) og 84 procent (Amarok) af de mulige ratingpoint opnået i “Safety Assist” -klassificeringen, oplyser Volkswagen.

Også to priser til ID.Buzz

Volkswagen vandt med ID.Buzz Cargo også International Van of the Year 2023 kåringen – uddelt af 24 fagjournalister fra lige så mange lande på den internationale transportmesse i Hannover her i efteråret.

Og senest kårede danske motorjournalister ID.Buzz til Årets Bil i Danmark 2023.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk