Firmaet Flli. Ferrari har i starten af 2016 lanceret en helt ny og komplet serie af kraner i mellemklasseområdet 13-18 tm. Den nye serie består af i alt 12 nye modeller.

Dermed tilbydes kunder en bred vifte af muligheder for at vælge en kran med de egenskaber, der matcher deres behov. Den nye mellem-kranserie har været igennem en kundetest igennem det seneste år inden lanceringen, hvilket har resulteret i en serie af kraner med egenskaber baseret på brugernes ønsker og behov.

Automatisk ind- og udfoldning
Af nye detaljer kan bl.a. nævnes, at kranen automatisk kan foldes ud fra transportstilling-  og efter endt arbejde automatisk foldes sammen igen.

En ny brugervenlig skærm med ”dynamic load diagram” viser på forhånd løftekapaciteten baseret på lastbilens aktuelle stabilitet. I løbet af de næste to år vil Ferrari introducere yderligere kraner til serien, så der bliver et totalt program af nyudviklede kraner fra otte- til 150 tm.  

Fakta –  Ferrari kraner og I.M.Jensen & Bache:

I begyndelsen af 2016 oprettede I.M. Jensen & Bache firmaet Kranhydraulik ApS, som står for salget af Ferrari lastbilkraner i hele Danmark.

Kranhydraulik har siden 1. januar 2016 officielt været eneimportør i Danmark for salget af Ferrari lastbilmonterede kraner og reservedele.

Kranhydraulik dækker hele Danmark med et bredt forhandlernetværk med egen adresse i Padborg og dertilhørende service og opbygger-værksted – samt i Århus.

På Sjælland er Kranhydraulik ApS og Ferrari repræsenteret ved Kajs Lastbilcenter A/S i Greve og Møns Hydraulik Service ApS i Stege. På Fyn er Fyns Karosseribyg i Odense servicepartner.

Kranhydraulik har allerede leveret flere Ferrari kraner bl.a. til Esbjerg og Århus kommune, som allerede er i drift og der er pt. flere under opbygning.  

Det italienske firma, der producerer Ferrari-kraner, er beliggende imellem Bologna og Milano og blev i 1970 etablereret af de to brødre Ferrari. I dag er firmaet en del af den hollandske Hyva koncern, som opererer i mere end 130 lande og har mere end 2000 ansatte.

I.M. Jensen & Bache har siden 2011 haft stor succes inden for salg af Iveco lastbiler og varebiler igennem afdelingerne i Århus, Kolding, Esbjerg og Padborg. Virksomheden er autoriseret forhandler af hele Iveco programmet, og på værkstederne serviceres alle lastbilmærker.

  

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk