Fiat har siden efter 2012 haft 500L på programmet – og den charmerende italiener har siden haft succes herhjemme, sideløbende med lillebror, der har været en af de mest solgte biler herhjemme i flere år.

Nu kommer den som varebil som supplement til de øvrige biler små Fiat varebiler: Punto og Fiorino. 500L er som varebil både rummelig og velindrettet.

Kører 23,6 km/l
Motoren  i 500L er den kendte 1,3 jtd på 85 hk, som præsterer 23,6 km/l. Motorens drejningsmoment er på 200 Nm ved 1.500 omdrejninger, så der er god overskudskraft  både last (442 kg) og trailervægt (et tons). Bilens totalvægt er opgivet til 1.875 kg, Varerummet er på cirka 1.300 liter.

”Fiat 500L Van er en perfekt forening af stilfuldt design, rummelighed og miljøbevidsthed. Den er et oplagt alternativ til de, der ønsker en varebil med masser af plads og høj komfort, og som samtidig sætter pris på et lækkert og charmerende design. Med et firmalogo placeret på siden af Fiat 500L Van er man garanteret positiv opmærksomhed i trafikken, og så er det jo kun en fordel, at den er udstyret med en brændstoføkonomisk motor,” siger Pierre Martin Bos, Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

Gode råd til økonoisk kørsel
Der er en 5 tommer farveskærm, så man let kan betjene radioens funktioner ved hjælp af touch screen.  Radioen (kaldet Uconnect) har Eco:Drive LIVE. Den hjælper med at reducere brændstofforbruget, CO2-udledningen og driftsomkostningerne – og giver desuden gode råd til økonomisk kørsel.

Der er tillige en Bluetooth forbindelse, som gør det let håndfrit at håndtere telefonopkald og musik.

To udstyrsversioner
Udstyret i basisudgaven Popstar omfatter bl.a. seks airbags, esc med hill-holder, to-vejs justerbart rat, aircondition, fartpilot, fartbegrænser, 16 tommer alu-fælgefartpilot, læderrat, el-spejle med varme og fjernbetjent centrallås.

Lounge modellen har tillige to-zone klimaalæg, fast glastag på 1,5 kvadratmeter, 16 tommer alu-fælge, tågelygter med kurvefunktion, lys-automatik, sæder med ruskindsbetræk, regnsensor og automatisk nedblænding i bakspejl..

Fiat 500L Van 1.3 Multijet kommer i en Popstar eller Lounge udgave og koster henholdsvis 139.109 kr. og 157.681 kr. excl. moms.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk