Vognmandsfirmaet Gert Svith i Grenå har første danske kunde netop fået leveret en ny Volvo FH16 750 6×2 bogietrækker.

For optimalt udsyn er bilen udstyret med adaptivt fjernlys, så man kan køre i mørke med fjernlyset tændt og lade systemet optimere lysstrålen, så man kan se mest muligt.

Bilen har desuden digitalt bak- og læssekamera.

Dynamisk styring

Den er tillige udstyret med Dynamisk Styring, VEB+ og Work Remote – samt opbygget med fuld aluminiums-afdækning og hydraulikanlæg.

Der er specielle Dura Bright aluminiumsfælge og parkeringskøler samt originale sideskørter og såkaldt Norges-bogie. Trækkeren skal til dagligt køre med tipsættevogn.

Førerhuset er desuden forsynet med læderkabine i nyt design.

Nyt blindvinkel-kamera

Lastbilen er udstyret med Volvos nye Blind Spot blindvinkel kamera, som er monteret i højre spejlarm – og til otte kameraer kan tilsluttes det nye ni tommer sidedisplay, og fire kameravisninger kan vises samtidigt.

Sidedisplayet med touchscreen styrer også kommunikation, infotainment og transportinformation. Det digitale hovedinstrument display har endvidere en 12 tommer skærm.

Adaptiv fartpilot til 0 km/t

Der er adaptiv fartpilot, som er aktiv ned til 0 km/t. Dertil et 400 Watt musikanlæg, mikroovn og multijusterbart rat.

En ny type kabineisolering hjælper i øget grad med at holde kulde, varme og støj ude. Der er desuden en sensorstyret klimaenhed med et kulfilter, der sørger for bedre luftkvalitet.

Volvo Truck Center Randers har stået for opbygning og klargøring. Bilen er solgt og leveret af Hans Pedersen.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk