(BIRMINGHAM)

Den nye Mercedes-Benz Sprinter får sin forkromede debut på IAA messen i efteråret, men den første bil er med på firmaet Paneltex’ stand på Birmingham-messen.

Men årets udstilling for kommercielle køretøjer har ikke meget at byde på ifølge VOTY’s mand på stedet, George Barrow fra Commercial Motor.

Men en vaskeægte premiere har der dog steget sig ind af bagvejen – for det lokale opbygger-firma Paneltex viser en ny box-liftbil til den nye Sprinter.

Hurtig fremvisning

Knap nok er de internationale testkørsler i Amsterdam gennemført før den nye Sprinter således dukker op på messen i Birmingham, men Storbritannien er da også et meget vigtigt marked for det tyske varebilsmærke.

For Paneltex har det betydet, at bl.a. deres box-opbygning får mere opmærksomhed end de ellers ville have fået.

Småt med nyheder

Mercedes-Benz er officielt slet ikke repræsenteret på transportmessen i Birmingham – så taler vi store varebiler – så er det VW med premiere på deres produktionsklare eCrafter, søsterselskabet har bl.a. deres MAN TGE og så viser Renault deres elektriske Master Z.E. og Kangoo Z.E. og Nissan viser deres eNV200 med det store 400 kW batteri.

Ssangyong viser nyt på pick-up siden og Isuzu specialudgaver af deres D-Max pick-up. Ford har skiftet ud i hele deres varebilsprogram.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk