Ford Edge er en ny stor SUV, der allerede er på det amerikanske marked, men som nu kommer til Europa som overbygning til Kuga-modellen – i BMW X5 klassen – og derfor selvskreven som ny Van-udgave på det danske marked. Under Kuga vil Ford markedsføre den brasiliansk udviklede EcoSport.

Edge er én af 25 nye bilmodeller, som Ford vil markedsføre i Europa de nærmeste fem år. På varebilsfronten er Transit Connect på trapperne – og derefter den 2-tons Transit. Begge biler er udviklet i Europa, men sælges også i USA. Ford forventer at SUV markedet frem til 2018 vil stige med 22 pct.

Mange sikkerhedselementer
Edge får samme elementer som andre Ford biler – bl.a. parkerer den selv, men nu også med fjernbetjening – som Volvo også har præsenteret. Den bremser også selv, hvis der kommer objekter i vejen. Dertil kommer lane departure warning (linjevogter), Blind Spot information (som fanger andre trafikanter gemt i den blinde vinkel) samt afstandsregulering (adaptive cruise control).

EcoBoost benzinmotorer
LED lyd er også standard for og bag – og airbag gardiner hører til biler i Europa i dag. En 10-tommer skærm indeholder også Fords SYNC system, hvor man kan give informationer til bilen og kalde efter hjælp.

 Den bliver ganske økonomisk for typen da den får bl.a. Fords EcoBoost teknologi med start/stop funktion.Men formentig også en kraftig dieselmotor.

Man har valgt udtrykket Dynamic Sanctuary (tilflugtssted), der forbinder det sportslige og muskuløse ydre med masser af luksus inden døre  så som sporty lædersæder – et sted, som man føle sig hjemme..

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk