Til efteråret vil Ford i Danmark lancere nye Sport-udgaver af deres Transit Connect og Custom modeller – let genkendelige med fartstriber og mørke aluminiumsfælge.

Mens Connect Sport vil benytte sig af den allerede kendte 120 hk EcoBlue dieselmotor, så vil Custom Sport få en ny 185 hk dieselmotor med et drejningsmoment på 415 Nm.

185 hk motoren fås ifølge tyske fagmedier også i Tyskland i andre Transit Custom udgaver, men om det også gælder i Danmark, vides endnu ikke.

Skiller sig ud

“Fords Transit Sport-familie er til kunder, der gerne vil skille sig mere ud i vores bedst sælgende varebiler. De optimerede Transit Sport-modeller har både iøjnefaldende designdetaljer, stærkere ydelse og avancerede førerassistance-teknologier,” siger Hans Schep, topchef for varebiler hos Ford Europa.

Sidste år steg salget af Transit Custom i Europa med hele 58 procent sammenlignet med året før.

Modellens øgede salg bidrog til, at Ford i 2018 leverede det bedste europæiske varebilssalg i 25 år. Intet mindre end 380.900 varebiler blev i alt solgt i 2018 på tværs af Fords 20 største europæiske markeder.

Også med automatgear

Salget af nye person- og varebiler fra Fords forhandlere steg også i 2018 – med 6,8 procent i forhold til 2017, og Ford holder dermed sin position som et af de bedst sælgende og mest populære bilmærker i Danmark ifølge de oficielle salgstal fra De Danske Bilimportører.

Transit Custom Sports nye motor med 185 hk fås med 6-trins manuel eller 6-trins automatisk gearkasse.

Designet på den optimerede model omfatter de nævnte karakteristiske fartstriber plus et styling-sæt, som omfatter sideskørter, sidespejle og dørhåndtag samt kraftigere skærmkanter samt karosserifarvet kofanger. Modellen fås med 17” eller 18” alufælge og interiør i dellæder.

wifi ombord

Transit Custom Sport kommer med FordPass Connect som standard, der gør bilen til et mobilt wifi-hotspot med tilkobling af op til 10 enheder.

Derudover fås den ekstra også med en række førerassistanceteknologier så som parkeringsassistent, adaptiv fartpilot med intelligent fartbegrænser og blindvinkelsassistance.

Transit Custom Sport fås både med kort og lang akselafstand.

Klar til september

Motoren i den nye Transit Connect Sport er en 1,5-liters EcoBlue-dieselmotor med 6-trins manuelt gear.
2-zoners klimaanlæg, fartpilot med justerbar fartbegrænser og parkeringsassistent følger med som standard – desuden med ekstraudstyr som indbygget FordPass Connect-modem.

Den nye Ford Transit Custom Sport og Ford Transit Connect Sport forventes lanceret i Danmark september 2019.

De officielle forbrugstal er endnu ikke på plads og offentliggøres derfor tættere på lancering.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk