Kinesiske Great Wall har netop lanceret en ny pick-up som den første erhvervsbil, der skal sælges i hele verden.

Kinesisk industri har i forvejen fodfæste i hele verden med alle typer af produkter – men nu vil Great Wall så sælge deres nye P-serie pick-up i hele verden – bl.a. som konkurrent til Ford Ranger og Toyota Ranger, som Great Wall selv nævner i en pressemeddelelse.

Den nye pick-up er netop lanceret på hjemmemarkedet – og målet er at komme op blandt de tre meste pick-up modeller på verdensmarkedet. 200.000 enheder forventer man at sælge på årsplan i 2020. I 2025 sigter man mod et akkumuleret salg på tre millioner enheder.

Great Wall sælges i Italien

I dag sælges Great Wall’s produkter i tredjelande, men den er også på det italienske marked som lavprismodel.

Man har allerede indgået aftaler om markedsføring via samarbejde med sportsklubber, opbyggere og NGO-organisationer – samt virksomheder.

Great Wall anser bilen for at være en fire i én bil – med komfort som i en personbil, terrænegenskaber som en SUV, fritidsaktiviteter som i en stationcar og nyttelast som i en let lastbil.

2-liter dieselmotor

Bilen er bygget på virksomhedens nye P71 platform – og er lettere end nuværende modeller i klassen, og med flere sikkerhedssystemer og muligheder for at personalisere bilen efter kundens ønske.

Den har seneste infotainment systemer og connectivity – inklusive fører-assistent systemer og stemmekontrol.

Teknisk har den en 2-liter dieselmotor og otte trins automatgearkasse samt intelligent firehjulstræk og esc-system fra tyske Bosch.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk