Messecenter Herning (MCH) kan nu melde om fuldt hus på Transport 2023. Alle syv nuværende (tunge) lastbilsmærker deltager.

Det vil sige Volvo Trucks, Renault Trucks, Scania, Iveco, DAF, MAN og Mercedes-Benz Trucks.

De har alle en fællesnævner – de udstiller grønne køretøjer. De fleste har fokus på elektriske lastbiler, men også biogas lastbiler finder vej til det midtjyske.

De tre sidste er klar

De tre seneste, der har meldt sig til messen, er Volvo Trucks, Mercedes-Benz og Iveco.

”Vores position som markedsleder skyldes i høj grad vores store fokus på kundetilfredsheden, herunder den personlige kontakt og gode relation til kunderne. Det er en afgørende faktor i transportbranchen og én af grundene til, at vi deltager på Transport 2023,” siger salgsdirektør i Volvo Marcel Wolff-Matern.

Første elektriske slamsuger

Volvo har øjnene rettet mod fremtiden med fokus på den grønne omstilling, og det afspejler sig i de elektriske lastbilmodeller, som vises frem på messen.

Mere konkret medbringer Volvo blandt meget andet Danmarks første elektriske slamsuger opbygget af Bucher Municipal og Volvo FM Electric 6×2 fra UNICON.

Handler ikke kun om køb

Også hos Hessel Trucks, der er dansk importør af Mercedes-Benz-lastbiler, er de grønne og bæredygtige løsninger i fokus, når Transport 2023 byder inden for i messehallerne.

”Vi har stor erfaring i at gøre den grønne omstilling overskuelig og håndgribelig, og det er vigtigt, for det handler nemlig ikke bare om at købe en elektrisk lastbil,” lyder det fra eMobility-manager i Hessel Trucks Mikael Voigt.

Gæsterne hos Mercedes-Benz kan alle tre messedage møde både ham og deres ladestander-partner.
”Vi har begge gode bud på, hvordan den enkelte vognmand kan blive klar til den grønne omstilling i transportbranchen.”

Prøvetur i elektrisk lastbil

Han fortæller videre, at virksomheden tilbyder en prøvetur i den elektriske lastbil eActros – og at der er en rigtig god grund til netop dét.

”Vi kan tale nok så meget om en elektrisk lastbils fortræffeligheder, men det, der virkelig rykker noget, er, når chaufførerne selv oplever eksempelvis det reducerede støjniveau og ikke mindst dét at have fuldt moment fra start og dermed en meget glidende igangsætning. Og derfor tilbyder vi en prøvetur,” siger Mikael Voigt.

Digitale løsninger

Hos Iveco hæfter man sig ved, at Transport 2023 er transportsektorens hovedsæde for videns- og erfaringsdeling.

Messen byder på samme tid på gode, sociale relationer med kunder, konkurrenter og samarbejdspartnere og høj faglighed inden for ikke mindst den grønne omstilling – og hér byder virksomheden også selv ind.

”Vi har stort fokus på ”det hele billede” – altså at kunden med købet af en Iveco skal have en samlet transportløsning med alt, hvad det indebærer af solide serviceaftaler og faglig sparring,” siger Business Director hos IVECO Håkan Jönsson.

Han løfter sløret for én af virksomhedens hovedattraktioner på messen – for Iveco medbringer blandt andet deres nyeste skud på stammen – den elektriske eDaily:

Transport 2023 finder sted 20.-22. april i MCH Messecenter Herning.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk