Der blev købt lastbiler på DAF standen i Herning – og der var mange gæster. Så det blev en god messe.
Alle fire medarbejdere fra DAF Trucks afdeling i Kolding samt folk fra salgs- og serviceforhandlerne var da også på banen under Transport 2017.

”Med alle lastbilmærker til stede regnede vi helt også med en god messe, hvor vi også fik afsluttet nogle handler med kunderne. Messecenter Herning havde i år ”Fair Key” systemet, hvor vi ved at scanne de besøgendes besøgskort kunne opsamle alle deres kontaktinformationer på et XL ark – hvor vi før kradsede ned på et stykke papir. Det er et godt værktøj for os – ikke mindst bagefter,” sagde DAF Trucks marketingchef Rita Hansen.

På det åbne område blev også udstillet en CF Silent model, der var med i konkurrencen som Årets Opbygning. Den var solgt til voognmand Eiwin Hviid i Horsens. Den skal køre nat-distribution for Rema 1000. Selv køle-maskinen er støjsvag.

De udstillede biler

På DAF Trucks stand kunne de besøgende se alle DAF modeller i forskellige udformninger.
XF serien blev vist i en FTS XF510 Super Space Cab udgave, som er en boogie trækker med dobbelt monteret boogie i en Nordic Edition udgave med stor tank og en del ekstraudstyr.

Desuden var der en FAD CF460 med Meiller opbygning som 8×4 tandemtrækker-version med to for- og to bagaksler – og en 3-akslet FAN CF310 med styrende bagaksler og kroghejs fra VDL. Denne type lastbil er en af de mest populære treakslede biler – og anvendes bl.a. til renovation.

Endelig vandt vi en FA LF som ren to-akslet chassis uden opbygning og dag-førerhus.

Nordiske specialiteter

”Vi havde specielt fokus på langchassiser og forvogne – og det gælder for Norden i hele 2017. Der er mange udenlandske besøgende – og derfor var disse biler også på messen. Men ellers kunne vi fortælle om vores eftermarkeds-strategi med service og reservedele. Det gælder TRP (Truck Related Parts) og ITS – International Truck Service,” sagde Rita Hansen.

Man kunne også finde informationer om DAF Connect, DAF MultiSupport, Paccar Parts og DAF Webshop. For første gang var der også et udvalg af produkter fra DAF shoppen med alt fra børnebestik til DAF jakker.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk