Når forandringens vinde blæser, står man tit overfor én af to mulige holdninger: Nogle sætter læhegn op – og andre etablerer vindmøller. Hos Scania har vi etableret masser af vindmøller.

Sådan udtrykker adm. adm. direktør Janko van der Baan, hvordan medarbejdernes entusiasme og forandringsvilje sikrer virksomheden succes trods kæmpe omvæltninger i branchen, der i mange år har været i konstant forandring.

Forandringens vinde
”Alle medarbejdere hos Scania fortjener ros og anerkendelse for deres forandringsvillighed og arbejdsindsats i 2015. De syv medarbejdere, som i går blev hædret, har i 2015 udmærket sig ved at gå foran, og har, selv når forandringens vinde har blæst på det højeste, navigeret positivt og tænkt i løsninger frem for problemer. Det skal de have ekstraordinær anerkendelse for, siger Janko van der Baan.

Janet Fransen, HR-direktør hos Scania Danmark udtaler, at disse medarbejdere i årets løb været gode eksempler på Scanias værdier ”Kunden i centrum”, ”Respekt for den enkelte” og ”Kvalitet.”

Fabrikstur til Zwolle
Hvem der modtager prisen besluttes af Scania Danmarks medarbejdere og ledelsesgruppe i samarbejde. Alle må indstille en kollega, og den begrundelse, der er mest overbevisende, vinder.

Scanias overrækker hædersbevisningen ”Det Gyldne Rat” hos Scania i Ishøj på onsdag den 6.april. Med prisen følger et fabriksbesøg på Scania fabrikken i Zwolle i Holland.

Modtagere af Det Gyldne Rat 2015:
Susanne Buus, 39 år, Scania Danmarks økonomiafdeling
Susanne er en fantastisk kollega. Hun er altid servicemindet, glad og løsningsorienteret. Det gode humør smitter, og spreder glæde hos både kollegaer og kunder. Og så er hun vanvittig god til sit job. Hun arbejder struktureret og med stort overblik.

Steffen Laursen, 56 år, Key Account Manager i Scanias busafdeling
Steffen har været en loyal medarbejder gennem mere end 25 år. Hans viden inden for teknik på især busser, som følge af mange forskellige funktioner lige fra busproduktion på DAB til mange års arbejde som teknisk chef, gør at han har en enorm og uvurderlig viden og kompetence. Han nyder stor respekt for sit drive og engagement hos både kollegaer og kunder. Steffen er altid klar med gode og kreative forslag og arbejder meget løsningsorienteret, hvilket er en vigtig egenskab i den krævende busbranche.

Mekaniker/tekniker Dennis Overgaard, 30 år, Scania i Herning
Dennis har været hos Scania i tolv år. Han er en dygtig mekaniker og er med på Scanias udvalgte teknikerhold. Han er rigtig god til at få overblik over en reparation/fejlfinding og arbejder systematisk, hurtigt og grundigt. Derudover er han en god kollega og medarbejder, som altid er parat til at give den en ekstra ”skalle”.

Værkfører Gert Nommensen, 52 år, Scania i Vojens
Gert er ansvarlig for primært de norske kunder i Scanias opbygningsafdeling i Vojens. Han er meget engageret i sit job og meget vellidt og respekteret af både kolleager og kunder for sin imødekommende, vidende og arbejdssomme personlighed. Han deltager gerne på messer i både Danmark og Norge for at få inspiration til nye opbygninger og for at møde sine kunder, som altid kommer i første række.

Salgskonsulent Tom Korsholm Pedersen, 32 år, Scania i Kolding
Tom Korsholm Pedersen har, på trods af sin unge alder, prøvet en del i sit arbejdsliv hos Scania. Siden begyndelsen som lastbilmekaniker-lærling hos Scania i Padborg, har han haft forskellige stillinger som mekaniker, værkfører og afdelingsleder. For nyligt blev Tom ansat som salgskonsulent i Scania, og han gør det rigtigt godt. Tom er utroligt arbejdsom og hjælpsom. Han siger sjældent “nej” men forsøger altid at finde løsninger og arbejder målrettet for at opfylde kundernes behov.

Lastvognssælger Peter Munkholm, 42 år, Stiholt i Aalborg
Peter har stor viden om Scania produkterne. Han arbejder målrettet og yder en troværdig indsats. Han følger kunderne fra start til mål og sikrer, at de altid får en ekstraordinær god oplevelse i hele forløbet. Udover nybilssalg håndterer Peter tillige et stort antal brugte biler med samme flotte indsats. Derudover er han en rigtig god kollega, som bidrager meget positivt til en god dagligdag i et til tider hektisk miljø.

Værkfører Oliver Cox, 26 år, Scania i Ishøj
Oliver er leder af Scanias trailer-afdeling i Ishøj. Han er talentfuld og meget disciplineret omkring sine arbejdsopgaver. Han arbejder struktureret og forsøger altid at gøre tingene så godt som muligt, hvilket kunderne værdsætter. Oliver startede som lastbilmekanikerlærling hos Scania i 2006, og allerede i 2013 blev han pga. sit store talent og sin arbejdsomhed og sit overblik udnævnt til værkfører. Han er vellidt blandt kunder og kollegaer.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk