Fiat Professionals mindste bilmodel, Fiat Fiorino, kommer nu i en opdateret udgave med ændret frontparti som det vigtigste kendetegn. Bilen ventes herhjemme til sommer.

En ny lov om udstødningsnormer, Euro 6, træder i kraft i september, så den nye bil kommer i forbindelse med dette såkaldte facelift også med de mere grønne motorer, der bygger på 1,3 liters dieselmotorer – her på 80 og 95 hk – og en 1,4 benzinmotor på 77 hk. En særlig grøn EcoJet betyder 14 pct. mindre forbrug, når man vælger Comfort-Matic automatgear. Forbrug – over 25 km/l.

Sikkerhedssystemer
Antispinsystem, Traction+, fås også. Sikkerheden omfatter ABS med EBD, ESC med ASR, HBA, bakkehjælp, parkeringssensorer samt fører- og passagerairbag samt sideairbags.

I alt er der produceret 370.000 Fiat Fiorino på Tofas-fabrikken i Tyrkiet, hvor den bygges sideløbende med Peugeot Nemo og Citroën Bipper.

Trillingerne blev kåret til Årets Varebil i Europa, Van of the Year, i 2009. Samme år vandt den titlen Årets Varebil i Danmark, kåret af Motorjournalisternes Klub i Danmark.

Ny instrumentering
Varerummet byder på 2,8 kubikmeter varerum – og nyttelasten er på 660 kg. Bagdørene åbner op til 180 grader. Bilen rummer genstande op til 2,5 meter i længden i udgaver uden fast adskillelse, når forsædet er skubbet ned i gulvet.

På detaljesiden er der kommer nyt rat og ændret instrumentbræt med 5 tommer farveskærm, mulighed for navigation, Bluetooth, og bedre aflæggeplads.

Fiorino får også nye 15 tommer hjul med nydesignede hjulkapsler – og fås med fælge i børstet aluminium.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk