Øget produktfokus, større geografiske områder og synergier er nogle af de tanker og ønsker, der ligger bag Ivecos nye netværksstruktur i Syd- og Sønderjylland.

Området bliver styrket med hele to nye anlæg – en i forvejen kendt forhandler, I. M. Jensen & Bache i Padborg, udvider med helt nyt anlæg i Kolding – og så bliver HLT Service i Aabenraa helt nyt medlem af Ivecos forhandlernetværk.

Kolding er et strategisk vigtigt område for Iveco, og her er man glade for, at I. M. Jensen &
Bache investerer i en ny topmoderne forretning. Den nye forhandler bliver Full Range, det vil
sige, at man kommer til at tilbyde hele Ivecos modelprogram både på salgs- og
servicesiden. I. M. Jensen & Bache fortsætter dog også i Padborg.

Fokus på tuinge biler
”Padborg er overvejende et område med tunge lastbiler, og det vil vi gerne holde fast i. Da kapaciteten på vores værksted, opbygnings- såvel som reparationsdelen, er tæt på 100 pct., har vi valgt at sætte fokus på lastbilsalget, herunder de tunge lastbiler Iveco Stralis og Trakker,” siger Michael Bache.

Michael Bache er overbevist om, at det vil være en fordel med det øgede fokus på det tunge program med bl.a. topmodellen Iveco Stralis, der blev ”Truck of the Year i Europa i 2013.”

”Padborg vil naturligvis fortsætte med at servicere hele Ivecos modelprogram – med aftenåbent helt frem til kl. 21 – ligesom vores nye forretning i Kolding vil kunne trække på vores meget erfarne opbygningsafdeling, som vi med årene har udviklet i Padborg,” siger Michael Bache.

Fokus på lettere køretøjer
Den 1. marts bød Iveco samtidig velkommen til en ny forhandler, HLT Service, Aabenraa, som er udnævnt til autoriseret Iveco forhandler for Ivecos Daily og Eurocargo modeller.

HLT Service tilbyder både salg og service af lette og mellemtunge lastbiler og råder over 2.300 kvm. værksteds- og skadecenter. Firmaet har stor erfaring i branchen efter gennem mere end 10 år at have serviceret det sønderjyske område.

”Et højt serviceniveau har gennem alle årene været nøglen til succes og dermed væksten i vor virksomhed. Vore kunder er vant til stor fleksibilitet, og vi er klar til at tage imod dem dagligt fra kl. 6-18 – seks dage om ugen. Nu kan vi tilbyde salg af nye Iveco erhvervsbiler i form af Daily og Eurocargo. Samtidig har vi ansat Finn Nymann Jørgensen som sælger. Han har indgående kendskab til branchen, er ansat som sælger. Finn har betjent Iveco kunder i Sønderjylland i mere end 10 år,” siger ejerleder Lars Hansen.

Bedre service i området
Iveco Nordics adm. direktør Lars Beck er meget tilfreds med de nye aktiviteter.

”Med to stærke lokale forhandlere i Sønderjylland og I.M. Jensen & Bache i Kolding, sikrer vi Ivecos eksisterende og fremtidige kunder endnu bedre muligheder for salg og service i det nye
større område,” siger Lars Beck.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk