Måske knap så fræk og avanceret – men Renaults nye Trafic gør en god figur i en ny video, som Renaults varebilsfolk har skabt som reklame for den nye varebil.

Videoen er produceret udelukkende til webmedierne. Filmen er en Renault udgave af den berømte åbningsscene fra Knight Rider, kult TV serien med en dagligdags helt og hans high tech bil – en bil udstyret med kunstig intelligens.

Den nye Trafic med navnet Trafic Rider spiller rollen som bilen K.I.T.T. og Michael Knight er blevet erstattet af Michael Craftsman.

Bliver på jorden
Trafic Rider har dog ikke Turbo Boost, som gør, at den kan springe over forhindringer, men Trafic Rider kan da køre på to hjul. Se selv videoen efter artiklen.

Bilen i den originale serie hedder K.I.T.T. som står for Knight Industries Two Thousand. Filmserien blev kortvarigt genoplivet 2008-2009 med en Ford Mustang Shelby GT 500 KR i hovedrollen med navnet Knight Industries Tree Thousand.

Serien blev skabt af filmmanden Glen A. Larson for Universal.

Sjov og udfordrende
”Målet med videoen er at understrege Renaults lederskab i varevogns-universet og vise en lidt sjov video til et emne, som mange synes er lidt tørt. Med andre ord – varevogne kan også være sjove, spændende og underholdende,” siger Renaults danske pr-chef, Søren Hyltoft.

 Ideener at vise, at dagens varebils-chauffører er hverdagens helte.

”Dette er et nyt og uforudsigeligt initiativ for markedsføring af en Renault varebil. Det vi vil med videoen er at give Trafic et mere dynamisk image og nå ud til et bredere publikum end normale erhvervskunder, siger direktør Caroline Méchaï, Global Advertising & Media ved Renault.”

Opfindsomme ideer
Sandrine Plasseraud er adm. direktør i reklamebureauet  ”We Are Social.”  

”VI har arbejdet i mange for Renault – først I Frankrig og senere også på verdensplan. Denne kampagne viser vores kreativitet og vores mulighed for at komme med nye og opfindsomme ideer – og samtidig være tro mod mærkets DNA, og fortsat være baseret i kundernes hverdagsoplevelser”, siger Sandrine Plasseraud.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk