Kom og bliv overbevist om den nye Volvo FH lastbils fortræffeligheder. Volvo Trucks Rental kan leje dig bilen for en dag – og vil du køre videre endda i op til to år, hvis du ikke hellere vil købe den selv.

Volvo Truck Rental er den første lastbiludlejer på markedet, der tilbyder den nye Volvo FH – gennem Volvo Truck Center i København, Aarhus og Aalborg.

“Vi er meget glade for at kunne give vores kunder muligheden for at leje en af de mest moderne lastvogne på markedet, siger Klaus Klyver, salgsdirektør for Volvo Truck Center i Danmark.

Mangler kun chauufør og diesel
Den nye Volvo FH kan som sagt lejes i alt fra en enkelt dag og op til to år. Alt udover chauffør og brændstof kan være inkluderet i lejeprisen, ligesom det er tilfældet for alle andre lastvognsmodeller fra Volvo Truck Rental.

Interessen fra kunderne for at leje lastvogne er eskaleret betydeligt inden for de seneste år i hele Europa. En af årsagerne til denne stigning er den aktuelle økonomiske situation, der gør det særligt vigtigt som vognmand at kunne reagere hurtigt på udsving i efterspørgslen.

Ofte sikrere at leje
Mange vognmænd har også svært ved at få pengeinstitutterne med på ideen, når talen falder på at anskaffe sig en ny lastbil.

“Når man ikke rigtig ved, hvor økonomien er på vej hen, kan det af og til føles mere sikkert at øge sin kapacitet midlertidigt ved at leje fremfor at investere i nye lastvogne,” siger Per-Anders Grösfjeld, direktør for Volvo Trucks’ udlejningsdivision i Europa.

Mange kunder foretrækker også at leje lastvogne, når deres egne køretøjer skal repareres, eller mens man venter på leveringen af en ny bil. Eller leje en lastbil i spidsbelastningsperioder.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk