De fleste vil gerne køre grønt – men det betyder ofte, at køretøjet virker noget sløvt. Det har VW rådet bod på med en kraftigere BLueMotion udgave af Transporter.

Ud over den nuværende udgave med 114 hk, markedsfører fabrikken nu en 2-liter TDI BlueMoton udgave med 140 hk og et CO2 udslip på 164 gram pr. km.

Forbruget er holdt nede på 16,2 km/l for varebilsudgaven – Multivan-bus-udgaven kører 15,6 km/l. Udgaven med 114 hk vil fortsætte i programmet som en af klassens mest økonomiske udgaver.

Mere smidig kørsel
140 hk udgaven har et drejningsmoment på 340 Nm mellem 1.750- og 2.500 omdrejninger. Standard er 6-trins manuel gearkasse. De ekstra kræfter giver en mere smidig kørsel selv med fuld last.

I forhold til den normale 140 hk motor uden BlueMotion teknologi betyder det en bedre økonomi. Hvor den nye motor som nævnt klarer 16,1 km/l, kører modellen uden BlueMotion 15,5 km/l. En vigtig besparelse, når man taler totaløkonomi.

Den nye 140 hestes maskine er blevet modificeret og er bl.a. blevet forsynet med stop/start system, bilen samler energy op ved  opbremsninger, dækkene har lav rullemodstand, og bilen har fået lette aerodynamiske ændringer.

Der er ikke meldt en dansk pris ud på den nye version af Transporteren endnu.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk