Bedre miljø er en af de vigtigste grunde til at det nordjyske transportfirma ”Team Vendelbo Kurer og Ekspress” har forøget deres flåde af Iveco Daily varebiler.

Indtil videre er fem biler leveret og to biler er på vej. Valget faldt på syv Iveco Daily 35S15V 15,6 kubikmeter kassevogne med 2,3 l motorer på 146 hk, som er brændstofbesparende. Derudover er bilerne plomberede, så de maksimalt kan køre 120 km/t.

”Hos Team Vendelbo tænker vi grønt. Vi mener, det som kurerselskab er vigtigt at køre miljømæssigt forsvarligt og valgte derfor igen Iveco Daily, siger selskabets indehaver, John Jensen.

Service i fokus
En anden grund til at vælge Iveco er Ivecos værksted i Aalborg, som John Jensen er meget tilfreds med.

”Det er en uundværlig service, som vi sætter stor pris på, så bilen er hurtigt på vejen igen”, siger John Jensen.

UPS og Lyreco
En af hovedopgaverne for Team Vendelbo er udliciteret ledelse af kurérkørsel for det verdensomspændende kurérfirma UPS i Nordjylland, hvor 22 vogne er fast tilknyttet.

Selskabet kører også ekspreskørsel i hele Europa. Derudover har man et mangeårigt tæt samarbejde omkring kørsel af kontormateriale for Lyreco i Nordjylland og Thy.

Det er Carsten Severinsen fra Iveco Aalborg, som har være samarbejdspartner med Team Vendelbo i forbindelse med levering af bilerne.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk