Den 14- og 16. juni gæster bandet Metallica – med danske Lars Ulrich på trommer – København som et led i bandets igangværende verdensturné M72.

Som logistik-partner på turen har bandet valgt Iveco, som stiller både lastvogne, varebiler og minibusser til rådighed til transport af gear og besætning.

Partnerskabet er ifølge Iveco et udtryk for et fælles engagement og en dedikation til at reducere CO2-udledningen – også i kultur- og underholdningsbranchen.

Mere klimavenligt

”Ved at støtte Metallicas tourné muliggør vi i Iveco en mere klimavenlig gennemførelse af begivenheden og støtter samtidig bandets engagement i miljøspørgsmålet,” siger Håkan Jönsson, Business Director hos IVECO Nordics.

Den store karavane af biler bliver heller ikke sådan lige at misse, da både lastbiler og minibusser er lavet i opsigtsvækkende farver og design.

Biogas og el

Det er bl.a. de elektriske og biogasdrevne S-Way og S-eWay Metallica Special Edition lastbiler, som vil transportere bandets udstyr rundt.

Det er et udvalg af biogas- og eldrevne køretøjer, som skal føre Metallica gennem Europa.

Iveco eDaily og Daily Natural Gas minibusser, også i en Special Edition Metallica, fungere som shuttle-services til bandets crew under koncerterne.

Gult og sort design

“Ligesom Metallicas musik og fremtoning er designet af bilerne råt – men samtidig er det holdt stilfuldt og nutidigt i en kombination af gul og matsort. Der er ikke nogen tvivl om, at karavanen vil skabe opmærksomhed på vejene, og det kan vi jo godt lide,” siger Håkan Jönsson.

Metallica har en helt særlig plads i danskernes hjerte, og det er sikkert også på grund af Lars Ulrichs danske rødder. Det plejer at være en stor oplevelse, når bandet indtager scenen herhjemme.

”Fans ved, hvad de får med Metallica – den mentalitet kan vi spejle os i, for kunderne ved, hvad de får med Iveco. Derfor er vi mildest talt ret begejstrede for at være en del af Metallicas tour gennem vores køretøjer,” siger Håkan Jönsson.

Vind billetter til koncerterne

I forbindelse med partnerskabet afholder Iveco Danmark en række konkurrencer, hvor der er koncertbilletter til Parken i juni på højkant. Kunder og alle andre IVECO-interesserede kan følge i alle IVECOs Metallica-aktiviteter med på Facebook.

Alene i Danmark har bandet siden deres debut i 1984 spillet 31 koncerter.

M72-touren refererer til Metallicas ellevte og seneste album ”72 Seasons,” og tallet ”72” henviser til de fire sæsoner, som en person gennemlever i sine første 18 leveår.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk