Hos LL Transport og Entreprenør i Pandrup skal vognparken være meget alsidig. Det kræver en del af leverandøren.

Stiholt i Aalborg har netop leveret den fjerde nye Scania inden for bare tre år til LL Transport og Entreprenør.

Der er denne gang tale om en Scania P 450 LB8x4*4 – dvs. en 4-akslet forvogn med lavt placeret førerhus, tandemtræk og styrbar bogieaksel bag trækakslerne.

HMF kran og wirehejs

Den nye Scania er opbygget med aftagelig HMF 2620-kran og 24-tons HMF wirehejs samt udrustet med træktøj til kørsel med kærre.

Bilen er – ud over at være perfekt til entreprenørkørsel – også udrustet med beslag til sneplov og udtag til saltspreder, for når der ikke er så travlt i anlægs- og byggebranchen om vinteren, skal den kunne udnyttes til vinterbekæmpelse i det nordjyske.

LL Transport og Entreprenør råder over en blandet vognpark, som foruden Scania også omfatter andre svenske og tyske mærker.

Gentleman-aftale

Det kan dog være en stakket frist, for chefen i forretningen, Kjeld Hedegård Nielsen, har lavet en gentlemanaftale med lastbilsælger Peter Munkholm hos Stiholt i Aalborg om at ensrette vognparken i retning af Scania.

”Vi har gode erfaringer med Scania, vi får kompetent og god service på Stiholts værksted, og vi anser Peter Munkholm for en meget tillidsvækkende og troværdig sælger,” siger Kjeld Hedegård Nielsen.

Firmaet foretrækker den slags samarbejdspartnere, og når chaufførerne tilmed er glade for at køre Scania, er der jo ingen grund til at lave om på den aftale, mener han.

Fakta LL Transport, Pandrup:
LL Transport og Entreprenør i Pandrup har snart 45 år på bagsmækken. Virksomheden startede som en vognmandsforretning, men siden har LL Transport og Entreprenør udviklet sig til en alsidig virksomhed inden for containerudlejning, kranarbejde, kloak- og TV-inspektion, anlæg, jord og beton samt levering af grus og andre byggematerialer.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk