Et halvt år efter Danmarks-premieren på Transport 2017 i Herning, er MAN Danmark nu klar til den egentlige lancering af selskabets første varebil.

Den nye MAN TGE havde Danmarkspremiere på messen i Herning i foråret, men det var alene i form af to udstillede modeller.

Lanceringsplanen har hele tiden heddet september 2017, så nu er MAN klar til den rigtige premiere – med prøvekørsel af mange forskellige modelvarianter.

TGE Discovery Tour

Markedslanceringen vil ske dels i september og dels i oktober, hvor MAN inviterer alle interesserede til MAN TGE Discovery Tour.

Discovery Tour’en kommer rundt til samtlige MAN forhandlere i Danmark og begynder den 5. september hos MAN i Greve.

Under MAN TGE Discovery Tour’en bliver der lejlighed til for alle at se, teste og prøvekøre den nye varebil fra MAN.

Bilen ud til kunderne

MANs varebilschef Nicolai Sperling er her op til markedslanceringen en både glad og travl mand.

”Det er dejligt endelig at nå frem til det, som det hele handler om – nemlig at få vores varebil ud til kunderne. I disse dage har vi travlt med at gøre klar til vores store MAN TGE Discovery Tour. Varebiler kommer hver dag hjem fra fabrikken og bliver kørt direkte ud til forhandlerne – og vi er i øjeblikket ved at udsende invitationer til kunderne,” siger Nicolai Sperling.

Det er ikke uden stolthed at han og resten af MAN organisationen nu ser frem til for alvor at skulle vise de nye produkter frem til kunderne.

Aktiv nødbremse-assistent

”Suveræne køreegenskaber, lavt støjniveau og høj kvalitet i førerkabinen kendetegner den nye MAN TGE,” siger han.

Dertil kommer at den nye TGE er med til at sætte en ny standard, hvad angår sikkerheds- og hjælpefunktioner.

”Blandt andet har vi valgt at den nye MAN TGE herhjemme skal have aktiv nødbremse-assistent som standard. Dermed bliver MAN TGE den eneste varebil i Danmark, som har denne vigtige sikkerhedsdetalje som standardudstyr,” siger Nicolai Sperling.

Opbygning af afdeling

For at imødekomme den forventede efterspørgsel fra kunderne er MAN løbende i gang med at opbygge den nye varebilsafdeling.

Op til lanceringen har MAN ansat to nye sælgere til afdelingerne i Greve og Aarhus og inden længe vil man også have en national Key Account manager på plads.

Ligeledes har MAN netop ansat nye medarbejdere til TGE teamet indenfor teknisk support.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk