De allernyeste varebiler var samlet i går hos LeasePlan Danmark på deres adresse i Brøndby.

Inviterede kunder mødte op for at se de nyeste varebiler på markedet – og fokus handlede bl.a. om at få bilerne til at blive tilpasset kundernes behov, så flåden kan udnyttes bedst muligt.

Hvordan er de nye varebiler – hvordan er de indrettet, og hvordan ser det ud med finansieringen.

LeasePlan’s kunder kunne ikke kun se og røre – de kunne også prøvekøre bilerne. Og der var masser af biler – faktisk 60 biler stod klar med nøglen i tændingen.

Man kunne også de mange muligheder, der er for indretning og dekorering af varebiler.

Flest varebilerr leases
”Et flertal af de nye varebiler, der indregistreres i dag, er finansieret bl.a. via leasing. Derfor er det også helt oplagt, at vi præsenterer markedet for de nyeste tendenser og de mange muligheder, der er i dag, for at optimere sin varebilflåde og skabe størst mulig værdi for virksomhederne,” siger Lars Eegholm, adm. direktør i LeasePlan Danmark, der er en af Danmarks førende virksomheder inden for fleet management.

Der var flere workshops til arrangementet, hvor virksomheder viste deres muligheder for at gøre varebiler endnu mere skræddersyede til virksomheder.

Danlad fra Fyn gav således gode råd til, hvordan man med opbygning af vare- og lastbiler kan få nogle skræddersyede løsninger, der matcher en virksomheds behov. Der blev vist eksempler på opbygning af lad, montering af kraner samt forskellene på at bygge i materialer som træ og aluminium.

Svensk indretning
Svenske Modul-System fortalte om udfordringer og løsninger i forhold til at få den bedste indretning i varebiler. Man fik mulighed for at se de forskellige indretningsløsninger med alt fra skuffer, skabe, arbejdsborde og værktøjsvogne.

Vangsgaard, der er specialister i foliering af biler, viste, hvordan dekoration af bilflåden kan give muligheder for at synliggøre sin virksomhed på vejene.

Fælles for alle workshops var, at de gav indblik i de mange muligheder, der er i dag, for at tilpasse sine varebiler præcist til virksomhedens behov.

Det er ifølge Lars Eegholm et voksende ønske fra flere og flere virksomheder.

Optimere varebilflåden
”Mange virksomheder har fået øjnene op for, at man kan høste mange fordele og spare penge ved at optimere sin varebilflåde. Derfor ser vi også en stigning i efterspørgslen på vores rådgivning om, hvordan de enkelte varebiler kan tilpasses, så de præcist opfylder virksomhedernes behov,” siger Lars Eegholm.

LeasePlan Danmark administrerer mere end 26.000 biler på vegne af virksomheder og kommuner, hvoraf ca. 12.000 er varebiler.

Det er første gang LeasePlan Danmark inviterer kunder og samarbejdspartnere til Varebildag, men virksomheden forventer at gentage successen næste år.

LeasePlan’s top 10-liste i år:
Ford Transit Custom
Citroën Jumpy
Mercedes Sprinter
Citroën Jumper
Renault Master
Ford Transit Connect
Iveco Daily
Volkswagen Touran
Citroën Berlingo
Opel Vivaro

Listen viser de mest valgte nye varebiler hos LeasePlan Danmark i 2014 (perioden 1. januar 2014 til 30. september 2014)

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk