Sortimo lancerer nu et stærkere sortiment af tag-bøjler samlet i det nye TopSystem – med stærke letvægtstagbøjler og fuldt integreret ProSafe fastsurring.

Med det aerodynamiske og dermed lydsvage og samtidig fleksible TopSystem tilpasses opbevaringsmulighederne på biltaget enkelt efter firmaets aktuelle behov.

Det sikrer også optimering af driftsøkonomien og øger sikkerheden under transporten.
Systemet kan dels anvendes som en fast indretning eller skaleres i takt med, at firmaets opgaver ændrer sig. Således kan man integrere stigelifte, rørbakker, ekstra tagbøjler, profiler, skinner eller lygter i den individuelle opbygning med TopSystem.

Hurtig tilpasning

”TopSystem er udviklet til, at man som professionel hurtigt tilpasser indretningen af bilens tagflade til firmaets aktuelle behov for mobil opbevaring – og samtidig sikker, lydsvag transport,” siger adm. direktør i Sortimo, Michael Pettersson.

Systemet er ligesom alle Sortimos øvrige løsninger blevet crashtestet og kan opbygges med integrerede surringsskinner.

Man kan bl.a. benytte Sortimo ProSafe fastsurringssystem til fastgørelse og på den måde udnytte fordelene ved at have ét samlet system til lastsikring både på tagbøjlerne, i vognbunden, væggen og indretningen.

Klarer 50 kg belastning

Der anvendes en kombination af anodiseret aluminium og rustfrit stål, så TopSystem, der fremstilles på Sortimos fabrik i Zusmarshausen i Tyskland, har en høj belastnings- og bæreevne. Det betyder bl.a., at hver enkelt tværbøjle trods lav egenvægt alligevel formår at håndtere op til 50 kg belastning.

”Konstruktionen giver mulighed for maksimal belastning på minimal vægt og egner sig på den måde til mindre servicebiler såvel som de største varebiler. I et omskifteligt klima som det danske betyder det også meget, at systemet er korrosionsbestandigt og har en levetid, der i mange tilfælde vil overstige bilens,” siger Michael Pettersson.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk