Der har ikke været solgt mange el-varebiler de seneste par år – men det skal et nyt tilbud fra Nissan og E.ON om gratis strøm ændre på.

201.885 kroner plus moms for en ny Nissan e.NV200 varebil – men så er der gratis strøm fra E.ON i tre år plus ladeboks til væggen i virksomheden.

Det er dagens glade budskab for virksomheder, der med fordel kan vælge el-varebilen til firmaets transportopgaver – ikke mindst i byer og lokalsamfund, hvor man ikke kører så langt.

Efter de tre år kan kunden vælge at fortsætte sit abonnement med E.ON, hvor det lige nu koster 579 kr. om måneden med ubegrænset strømforbrug (svarer i øvrigt til udgiften på én gennemsnitlig tank benzin.)

De første i Danmark

”Som verdens største producent af elbiler er vi meget stolte af at være de første i Danmark til at tilbyde tre års gratis strøm og opladnings-faciliteter til vores elbils-kunder. Vi ønsker, at der igen skal gang i salget af elbiler. Elbilerne er kommet for at blive, og nu hjælper vi lidt på vej med større tryghed og overblik til kunderne, når de køber en ny elbil hos os. De totale ejerskabsomkostninger bliver selvsagt også meget attraktive, når der ikke skal betales for forbruget,” siger landechef hos Nissan Danmark, Ralph Gonsalves.

Kampagnen betyder en besparelse på ca. 50.000 kr. i reducerede afgifter. Hertil kommer besparelse ved installation af ladeboks og køb af ladekabel samt løbende strømforbrug til kørsel. Både hvis der oplades i virksomheden, ved privaten – eller på de opstillede E.ON ladestandere rundt om i landet.

Alt i alt betyder det, at overblikket over løbende udgifter til kørsel i alt fald de første tre år bliver meget overskueligt.

Gratis medlemsskab

Overskuelighed giver også tryghed. Og det har Nissan valgt at understrege yderligere med et års gratis medlemsskab af Forenede Danske Elbilister, som giver kunden adgang til relevant information for netop elbilister og en uvildig ekspert-hotline det første år.

Trygheden understøttes også med og 5 års/100.000 km garanti på elbilsspecifikke dele (inkl. kapacitetsgaranti på 24 kWh i e-NV200).

”Vi er utrolig glade for at kunne være med som de første til at tilbyde fremtidige elbils-kunder en totalløsning i form af elbil og opladning i én pakke. De to ting hænger uløseligt sammen. Vi har udrullet Danmarks største lade-netværk, fordi vi tror på, at elbiler er fremtiden. Elbilen giver langt større køreglæde og gavner miljøet,” siger Tore Harritshøj, adm. direktør i E.ON. Danmark A/S.
Tilbuddet gælder også for personbilen Leaf og for pensonbils-udgaven af e.NV200.

Der er otte års- eller 160.000 km kapacitetsgaranti på LEAF med 30 kWh batteri samt tre års garanti/100.000 km garanti på bilen

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk