I bestræbelserne på at tilpasse forhandlernettet i hele Danmark har MAN Truck & Bus Danmark netop indgået en ny forhandleraftale med Usisaat Auto Service i Nuuk i Grønland.

MAN Truck & Bus Danmark har længe stået uden en servicepartner og autoriseret forhandler på Grønland. Det er der derfor rådet bod på nu.

”Det danske rigsfællesskab er stort og dækker som bekendt også Færøerne og Grønland. MAN Truck & Bus Danmark har i dag allerede en servicepartner på Færøerne, men har manglet en løsning i Grønland,” siger ansvarlig for udvikling af MANs Service Network, Thomas Skousgaard, som glæder sig over aftalen.

Autoriseret service

Der er således stor tilfredshed med den nye forhandleraftale såvel i MANs danske hovedkontor i Greve som hos Usisaat Auto Service i Nuuk.

Direktør for Usisaat Auto Service, Minik Dan Gerstrøm, glæder sig også over den nye status som autoriseret MAN Servicepartner og forhandler.

”Fremover kan alle kunder, der kører MAN i Grønland nu få autoriseret service hos Usisaat Auto Service. Ud over servicedelen vil vi også kunne tilbyde salg af nye MAN last- og varebiler. Vi er også klar til at yde service til de grønlandske buskunder og vi forventer derfor at se mange nye kunder i vores faciliteter i Nuuk,” siger Minik Dan Gerstrøm.

14 års erfaring

Der er mange i Grønland, som kender Usisaat Auto Service, som har drevet autoværksted med reparation af både person-, last og varebiler igennem de sidste 14 år.

Virksomheden er ligeledes kendt for sin landsdækkende spedition- og flytteservice, som drives i en anden gren af virksomheden Usisaat, som har samarbejdsaftaler overalt i Grønland.

Det giver også fordele i forhold til MAN forhandlingen. Gennem disse aftaler er der mulighed for at kunne levere reservedele overalt i Grønland – også til de mindre bygder.

Nyt truck-anlæg på vej

Med indgåelsen af den nye aftale med MAN er direktør Minik Dan Gerstrøm så overbevist om at der vil komme vækst, at han allerede nu kan afsløre planer om, at man i løbet af efteråret 2020 vil stå klart med et nyt anlæg, der skal rumme moderne værkstedsfaciliteter til MANs grønlandske kunder.

I disse dage besøger Minik Dan Gerstrøm og værkfører Kim J. Jørgensen MAN i Danmark – dels for at underskrive den nye MAN forhandleraftale og for at møde MANs specialister inden for produkttræning, reservedele og salg.

Så kan de blive klædt endnu bedre på til at møde de kommende grønlandske MAN kunder.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk