MAN Danmark har i dag løftet sløret for navnet på deres produktchef Van for den nye MAN TGE varebil, som bygges i tæt samarbejde med søsterselskabet VW Nutzfahrzeuge.

Det er Mikael Søe Jensen, der skal stå for introduktionen af MAN’s første varebil nogensinde. Han er 43 år og kommer fra en stilling som produktchef for Renault varebiler hos Volvo Group/Renault Trucks. Et job, han har haft i tre år.

Mikael Søe Jensen er allerede begyndt på jobbet i Greve, hvor han skal arbejde sammen med Nicolai Sperling, der er chef for VAN-projektet. Nicolai Sperling har i næsten et år været i gang med det indledende arbejde omkring introduktionen på det danske marked og får nu hjælp.

Begyndte som mekaniker
Mikael Søe Jensen er oprindelig uddannet som vare- og lastbils mekaniker og har sidenhen arbejdet med teknisk support og salgssupport, samt med kommerciel og teknisk træning.

Karrieren har budt på jobs hos både Iveco og Mercedes, så det er en erfaren branchemand, der nu skal være med til at søsætte MAN’s van projekt i Danmark.

Den nye TGE vises for første gang på IAA transportmessen i Hannover til september, og bilen kommer til Danmark i løbet af efteråret 2017. MAN Danmark har med ansættelsen af Mikael Søe Jensen allerede nu valgt at tilføre nu flere ressourcer til van projektet, som der forventes meget af.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk