Tidligere MAN-chef Christian Barsøe har haft med lastbiler at gøre hele sit liv – og efter en afskikker til en anden del af erhvervslivet er han tilbage – nu som chef for Nyscan.

Barsøe familien er tæt forbundet med MAN lastbiler i generationer – så det var overraskende, da Christian Barsøe i udgangen af august i fjor efter 24 år valgte at forlade MAN. De sidste 10 år som henholdsvis salgsdirektør og adm. direktør.

Men det var kun kort tid, at 50 årige Barsøe holdt til at være i andre dele af erhvervslivet som adm. direktør i handelsvirksomheden Baltic Asiatic Holding.

Ejet af MAN-forhandler

Fra i går, den første maj, er han tilbage i lastbilsbranchen – om end i detailledet – som ny direktør i Nyscan-koncernen.

”Jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet i Nyscan-koncernen, der jo som bekendt består af aut. Scania servicepartner Nyscan A/S og aut. IVECO-forhandler Nyscan Biler A/S. Vi er for nylig blevet overtaget af aut. MAN-forhandler H.E. Jørgensen i Dalby, så nu skal jeg og Nyscan-medarbejderne lige finde os tilrette under den nye ejer,” siger Christian Barsøe.

I gode hænder

Og den sjællandske MAN forhandler H.E. Jørgensen kender Barsøe naturligvis særdeles godt.

”Fra min tid i MAN kender jeg H.E. Jørgensen som en utrolig seriøs og dygtig lastbilforhandler, så jeg er sikker på, at Nyscan-koncernen nu er kommet i rigtig gode hænder. Nyscan-koncernen dækker hele Storkøbenhavn samt store dele af Sjælland samt Lolland-Falster, og jeg ser store muligheder for at udvikle forretningen på det stigende lastbilmarked her øst for Storebælt,” siger Christian Barsøe.

Stort potenti

Han finder det spændende at komme til en veletableret virksomhed som Nyscan.

”Jeg er lige fyldt 50 og har mere end 20 års lastbilerfaring med i bagagen, og Nyscan-koncernen kunne for nylig fejre 50-års jubilæum i lastbilbranchen. Der ligger et stort potentiale i virksomheden og de mere end 100 erfarne og kompetente medarbejdere,” siger Christian Barsøe.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk