Fords rallyteam M-Sport er nu klar til at markedsføre deres 170 hestes udgave af Ford Transit Custom til priser fra 280.000 kroner.

Det er en måned siden, at de første billeder af den håndbyggede specialmodel af Fords Transit Custom så dagens lys.

Den kommer fra Malcolm Sport Road Technology i samarbejde med Fords rallyteam M-Sport.

Fra 280.000 kroner

Nu er priserne klar – de begynder fra cirka 280.000 kroner – og slutter 40.000 kroner dyrere. Bilen håndbygges i England på MS RT’s fabrik i Wales.

Billigste Custom model med 170 hk koster i dag 221.000 kroner plus moms – men det er en overkommelig merpris for en bil med særligt sænkningssæt, Xenon lys, sorte 18 tommer OZ alufælge på Hankook Ventus S1 evo2 dæk, skørter, spoilere og skærmforøgere samt et toptrimmet interiør med bl.a. læderstue.

Mange muligheder

Alle bilerne har 170 hk – men der er lige så mange muligheder i udgaver, som findes i Fords normale brochurer. Fløjdøre dag eller bagklap – almindelig varebil eller dobbeltkabiner. Automatgear eller manuel gearkasse. Lang eller kort akselafstand.

Vigtigt er det, at nyttelasten ikke er ændret i forhold til en standard Transit Custom.

Bilen kaldes MS-RT, som vi også fortalte i slutningen af marts, da M Sport løftede sløret for bilen første gang.

Kan godt nå til Danmark

Motoren er Fords 170 hk EcoBlue 2-liter TDCI dieselmaskine, der har et drejningsmoment på 405 Nm.

Endnu er der ikke tale om eksport, men mon ikke Ford Danmark eller et par Ford-forhandlere herhjemme kunne realisere tanken om en dansk import.

Bilerne bygges jo på basis af Ford Transit, der jo kommer fra Fords fabrik i Tyrkiet – og skulle der sendes et par venstrestyrede biler til Wales, er det vel ikke et problem.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk