Det bliver LS Intertank, der som første virksomhed i Danmark, nu får leveret den første n MAN med den nye topmotor D38, som vi tidligere har beskrevet her på VOty.dk.

Motoren D38 blev officielt introduceret i september måned på IAA messen i Hannover, men inden havde vi prøvet den nye lastbilmotor-række ved en test i Sydspanien.

LS Intertank får leveret modellen med 560 HK – nærmere bestemt en MAN TGX 26.560 BLS Pushertrækker i den sædvanlige røde farve, der altid kendetegner LS Intertanks lastbiler.
Lastbilen er føjet til en flåde på mere end 110 lastbiler, hvoraf hovedparten er af mærket MAN.

Til tankkørsel
Leif Sørensen, ejer og direktør i LS Intertank, fortæller, at den nye lastbil skal bruges til virksomhedens speciale, nemlig tankkørsel.

”Vi har altid lagt vægt på at have en moderne og opdateret flåde af lastbiler, der alle indeholder seneste nye teknologi. Dette giver os driftssikre lastbiler, der samtidig kører meget brændstoføkonomiske. Derfor var det meget naturligt for os, og helt i tråd med vores image, at vi skulle være den første til at prøve MANs nye topmotor i en af vores lastbiler,” siger Leif Sørensen, LS Intertank.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk