Thortrans, kendt vognmandsforretning i Randers, har netop fået leveret to nye MAN lastbiler.
Thortrans i Randers er en solid og seriøs familievirksomhed med over 40 år på bagen indenfor transportbranchen. Thortrans beskæftiger over 160 ansatte, heraf 100 chauffører.

De servicerer virksomheder i alle brancher, og tilrettelægger gode transportløsninger, der tilgodeser kundernes ønsker.

Randers Kommune
Thortrans tager som noget helt specielt et stort socialt ansvar i lokalområdet. Over 10 pct. af deres medarbejdere er begyndt på særlige vilkår, men er i dag ansat på almindelige vilkår.

Derudover har de i samarbejde med Randers Kommune oprettet en afdeling, hvor de løbende har 10-15 personer i praktik og afklaringsforløb.

17 MAN-lastbiler
De to lastbiler er af type TGX 26.500 6X2-2 LL, og er udstyret med TipMatic gearkasse. Lastbilerne indgår i Thortrans’ flåde, der nu rummer hele 17 MAN lastbiler.

Bilerne er med det store XXL førerhus, som giver maksimal komfort og optimal bevægelighed med 2100 mm i ståhøjde. Endvidere har bilerne en masse ekstra udstyr så som Xenon lys, luftfyr og ACC (Adaptive Cruise Control).

De nye MAN TGX køretøjer er klargjort fra MAN Truck & Bus’ filial i Tilst ved Aarhus og er leveret af salgschef Nord, Søren Nybroe.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk