AMG- og plug-in modeller fyldte meget på Mercedes-Benz standen på seneste biludstillingen i Paris i efteråret – og selv om disse udgaver måske ikke er best-sellere i Danmark, så har det tyske premium bilmærke fået et langt bredere fodfæste end tidligere, hvor det var taxi branchen, der stod for de fleste indkøb.

På Van-siden sælges der Mercedes-Benz som aldrig før – ikke mindst de lidt dyrere modeller. En bil som A klasse AMG Van er bl.a. populær – men også de større SUV modeller.

”Vi har succes med leasing af bl.a. vores A-klasse – og C-klassen kan vi tilbyde med lavt beskatningsgrundlag, hvilket har gjort den populær som firmabil,” siger pressechef David Engstrøm, Mercedes-Benz Danmark.

Til at komme i nærheden af
For fabrikken er Danmark selvfølgelig et lille marked, men der er blevet lagt mærke til det stigende danske salg – trods de danske bilafgifter er Mercedes-biler til at komme i nærheden af.

”AMG biler har altid været dyrere ens andre Mercedes-Benz biler, men de nye AMG 43 modeller i bl.a. GLC og E klasse stationcar har lukket hullet mellem Mercedes-Benz i dag og de særlige AMG performance modeller. Og det har udvidet kundegruppen i Danmark,” siger David Engstrøm.

Butler service
Han peger på, at mange danske kunder er meget interesserede i bilerne – især med deres omfattende og spændende udstyrsniveau i bl.a. E klasse stationcar – bl.a. ”Remote Parking”, hvor man via en app på sin smartphone kan dirigere bilen ind på en p-plads ved at stå ved siden af bilen – samt den særlige butler-service, hvor via et call center kan bestille bord i en restaurant.

”Vi får bl.a. de nye AMG GLC 43 og E43 stationcar på markedet inden nytår. All Terrain kommer i marts – det gælder også den heftige AMG GTR,” siger David Engstrøm.

Ikke mindst biler som GLC, GLE og GLA har fået godt fat i de danske købere, når vi taler gulpladebiler – bestseller er dog A-klassen, når det drejer sig om ombyggede personbiler. I årets første ni måneder solgte GLC og GLE som Van henholdsvis 138- og 103 enheder.
Det er eksempelvis salgstal på linje med bl.a. Fiat Doblò Cargo og Opel Combo Van.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk