Ford i Europa vader i succes for tiden – med titler som Årets Varebil i Europa (Van of The Year) med den nye Transit Custom, Årets Pick-Up i Europa (Pick-Up of the Year) med den ny Ranger, Årets motor med den lille 1-liter benzinmotor – og forleden blev det til 5 stjerner i Euro NCAP crashtesten til den nye Custom model.

Nu er der kommet endnu en sejr i hus. I en britisk undersøgelse, foretaget af det britiske fagtidsskrift Fleet News, er Transit blevet kåret til den mest pålidelige varebil i landet.

50 leasingsselskabers erfaring
Undersøgelsen, som er foretaget i samarbejde med de 50 største leasingselskaber i Storbritannien, omfattede 160.000 køretøjer. Undersøgelsen bygger på rapporterede sammenbrud.

Ekstra fornemt var det, at den mindre Transit Connect indtog 2. pladsen – sidste års vinder, Mercedes-Benz Sprinter hentede tredjepladsen.

Nummer fire blev VW Transporter, nummer fem Volkswagen Caddy, nummer seks Mercedes-Benz Vito, nummer syv Vauxhall Vivaro (som sælges som Opel i Danmark), nummer otte Renault Trafic (søstermodel til Vivaro), nummer ni Vauxhall Movano – og nummer 10 Citroën Berlingo.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk