Den italienske bestseller-varebil Iveco Daily kan nu fejre, at 1,6 millioner enheder er rullet af samlebåndet på fabrikken i Suzzara i Mantua regionen i Norditalien.

Iveco har produceret deres tunge Daily varebil i over 40 år – i et hav af udgaver. Fra den korte og lave 3,5 tons basisudgave til den kraftige 7-tons udgave med firehjulstræk.

Daily er kendt for klassens kraftigste opbygning med rammekonstruktion som en lastbil, så den kan klare nærmest hvilken som helst opbygning. Derfor er Daily også populær som brandbil og militærbil.

Daily er også både hurtig og letkørt – bl.a. takket været sin Hi-Matic automatgearkasse, som vælges af de fleste kunder i Danmark. Dertil adskillige sikkerhedssystemer så som nødbremse.

Der kan vælges både diesel og naturgas som drivmidler – og snart kan man herhjemme også få den i en eludgave.

Jubilæumsmodellen er en Daily van version, model 35C18H V, udstyret med en 3-liter liter 176 hk Euro VI E dieselmotor. Daily er netop lanceret i en helt ny udgave.

Iveco Daily produceres udover i Italien også på Vallodolid fabrikken i Spanien, Boumerdes fabrikken i Algeriet, i Sete Lagoas i Brasilien og i Nanjing i Kina.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk