Nissan Leaf kan til sommer for første gang fås som gulpladebil. Det oplyste marketingchef Steffen Nederby Høj fra biludstillingen Biler i Bella i Bella Center i København – en udstilling, der åbnede i dag og som varer til og med søndag.

Det sker, når produktionen af elektriske Nissan Leaf flytter til England.

I den forbindelse rykkes en del af teknikken fra bagagerummet til motorrummet.

Grøn profil
”Det betyder, at gulvet bliver helt fladt – og så kan vi tilbyde den som gulpladebil. Der er ganske vist ingen afgift på el-biler, men mange erhvervskunder har ønsket en Van-udgave, fordi de så kan trække momsen fra og samtidig vise en grøn profil, siger Steffen Nederby Høj, marketingchef hos Nissan i Danmark.

Prisen kendes endnu ikke, men da hvidpladebilen koster 268.500 kroner, bliver prisen uden moms ca. 215.000 kroner, hvortil kommer en ombygning på måske 5.000 kroner.

Nissan e-NV 200 i 2014
I andet kvartal 2014 kommer så Nissans e-NV 200 model til Danmark – som er el-udgaven af NV 200 varebilen.

I 2014 ventes også en afløser for Nissan Primastar, som produceres af søsterselskabet Renault – som kalder deres model for Trafic. Bilen fås også som Opel Vivaro.

Allerede til sommer kommer den nye Nissan Note, som fortsat vil blive tilbudt som varebil.

”Vi sælger ganske pænt med Note Van på grund af det meget regulære varerum, siger Steffen Nederby Høj.

Juke Nismo Van
Af andre nyheder fra Nissan på Van-siden er den nye Juke Nismo, som er en sports-udgave af Juke. Men det er kun den forhjulstrukne udgave, der kan fås som Van.

Gulvet i varerummet i den firehjulstrukne udgave er for højt til at den opfylder højdereglen på 60 cm. Længden på 120 cm opfylder begge udgaver.

I forvejen er ”storebror” Qashqai blandt de bedst sælgende gulpladebiler i Crossover-segmentet.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk