Renault Pro+ har en helt naturlig placering i Ejner Hessels nye 1.800 kvadratmeter store forretning på Roskildevej 20 i Albertslund mellem København og Roskilde – for varebiler betyder alt for regnskabet i enhver bilforretning.

Varebilerne er også både i udstillingen og på værkstedet, hvor fem lifte er dedikerede til Renaults tungeste erhvervsbiler – Trafic og Master.

Men ét er sikkert – det bliver festligt, når Ejner Hessel her i weekenden åbner for nordens største flagship store, der inden den totale ombygning og udvidelse var under den svenske Bilia koncern, der valgte at trække sig ud af Danmark.

Tidligere Scaniadam-hus
Bilia havde på stedet salg og service af Renault og Dacia – samt Ford service. Længere tilbage i tiden huserede den for længst lukkede Ford-forhandler Scaniadam A/S på stedet.

Siden april har bilhuset været under det, der mildt sagt kan betegnes som en kraftig ombygning, men nu står det spritnye hus klar til at modtage kunderne.

At Ejner Hessel A/S midt i den digitale tidsalder vælger at investere et to cifret millionbeløb i en fysisk forretning er der en forklaring på.

Husk at prøvekøre
 ”Det er i dag vigtigere end nogensinde at kunne give kunderne en total oplevelse, når de kommer ind i et bilhus. Det kan godt være, at kunderne sidder hjemme og orienterer sig i modeludvalget på deres IPad eller den bærbare, men når de så kommer her, skal de kunne se bilerne, mærke kvaliteten og prøvekøre de forskellige modeller. Det kan selv ikke en nok så smart app lave om på,” siger direktør Bjarne Hessel fra bilkoncernen Ejner Hessel.

Virksomheden har i dag har 22 forretninger over det meste af Danmark (undtagen Fyn samt Syd- og Sønderjylland). Udover Renault og Dacia sælger man Smart og Mercedes-Benz personbiler samt Mercedes-Benz last- og varebiler.

Fortjener deres eget hus
Der er investeret i så gennemgribende en ombygning, fordi man i Ejner Hessels ledelse i hovedsædet i Brande mener, at Renault og Dacia fortjener deres eget hus med den markante plads, de har på det danske marked.

”Og ikke mindst, fordi det er mærker, som vi forventer vokser sig endnu stærkere,” siger Bjarne Hessel.

Hos Renault Danmark er direktør Henrik Bang meget begejstret over udsigten til det ny renoverede bilhus.

Flot og innovativt
” Ejner Hessel i Albertslund bliver ganske enkelt det flotteste og mest innovative Renault/Dacia bilhus i Danmark. Her vil både Renault og Dacia modellerne komme til sin ret, og for kunderne bliver det en helt anden oplevelse end tidligere. Lige fra parkeringsforholdene, til indskrivningen, over værkstedet og til salgslokalet, er der tænkt på at give kunderne så god en oplevelse som overhovedet muligt. Så jeg glæder mig virkelig til på lørdag, hvor jeg også får mulighed for at sige officielt tillykke,” siger Henrik Bang.

 Konkret er det nærmest kun postnummeret, der er til fælles med det gamle bilhus.

Helt nyt værksted
Personbilsværkstedet er blevet totalmoderniseret, så man nu blandt andet råder over 20 lifte til personbilerne, som nævnt fem lifte specielt indrettet til erhvervslivets tunge køretøjer i Pro + afdelingen.

Automatisk oliesystem, nyt sporings-udstyr, ny bremsestand og meget andet er kommet til på værkstedet, mens der i udstillingslokalets 1.800 kvadratmeter er blevet plads til alle modeller fra både Renault og Dacia. Men ikke kun nye biler står i udstillingen. Samtidig med åbningen af det nye bilhus lanceres et banebrydende brugtbilskoncept.

Få tjekket din Dokker og Trafic
Har man måske allerede f.eks. en Renault Trafic eller en Dacia Dokker – og vil egentlig bare ned for at se hvad der sker, så lad være med at vaske den inden. Det klares nemlig helt gratis på dagen. Og skal bilen lige tjekkes – ja så er det også gratis denne weekend.

Dørene åbnes både lørdag og søndag kl. 11 – og der er masser af aktiviteter hele weekenden.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk