Simon Lindegaard, 30 år, er netop tiltrådt som ny Country Manager (landecehf) for Fiat Professional i Danmark.

Han afløser franske Pierre Martin Bos, som efter tre et halvt år i Danmark er blevet udnævnt til Country Manager for Fiat Professional i Frankrig – med hovedsæde lige udenfor Paris.

Lidt af en forfremmelse, der vidner om hans gode resultater i Danmark, men markedet i Frankrig er hårdt, så der er tale om noget af en udfordring. 45-årige Bos vil dog stadid komme til Danmark i en periode. Hustru og børn flytter førsttil Frankrig, når skoleåret er slut.

Ducato-succes i Danmark
Fiat Ducato er en succes i Danmark – og fik titlen Årets Varebil for 2014, men i Frankrig er dens direkte konkurrenter, søstermodellerne Citroën Jumper og Peugeot Boxer, jo modsat herhjemme på hjemmebane.

Simon Lindegaard kommer fra en stilling som Brand Manager/produktchef for Fiat Professional i Danmark, og han har også arbejdet med forhandlerudvikling. Tidligere har han været tilknyttet VW og Audi.

Cand.merc og MBA
Simon Lindegaard er Cand. Merc fra CBS; en uddannelse han netop har suppleret med en MBA fra Università degli Studi di Torino.

”Jeg ser frem til at fortsætte væksten for Fiat Professional gennem vores engagerede forhandlernet. Vi har et meget bredt modelprogram, hvor især den nye Ducato imponerede på det danske marked sidste år. Med lanceringen af den nye Doblò Cargo er 2015 startet rigtig godt,” siger Simon Lindegaard.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk