Det er sjældent en standardvare, som man får, når man vil have den rigtige lastbil til et bestemt job. For vognmand Leif Knudsen fra Sørvad syd for Holstebro handler det om at få den rigtige leverandør, det rigtige servicested og den rigtige opbygger.

Leif Knudsen  var for nylig  på udkig efter en leverandør af sin nye lastbil til kreaturtransport. Han arbejder bl.a. for Danish Crown og A/S Hjalmar Nielsen Kreaturslagteri – så der skulle løses mange krav, før han var tilfreds.

Først handlede det om at finde sælgeren, der kunne skaffe ham den rigtige bil til den rigtige pris. I efteråret kom det så Leif Knudsen for øre, at den uafhængige lastbilmægler Carsten Lykke i Hedensted måske var manden til jobbet.

CF 400 6×2/4
”Jeg havde hørt meget godt om Carsten Lykke, så jeg spurgte, om han kunne levere en ny DAF, præcis som jeg gerne ville have. Det mente han nok, at han kunne, så da detaljerne var faldet på plads, var jeg ikke nervøs for at handle med ham,” siger Leif Knudsen.

For nylig fik han så leveret sin nye DAF med typebetegnelsen FAN CF 400 6×2/4.

Den 3-akslede forvogn med styrbar bogieaksel er udrustet med 11-liters 6-cyl. rækkemotor på 400 hk samt 12-trins ZF-gearkasse med automatisk AS-Tronic gearskifte.

Hedensted Ladfabrik
Den er opbygget med et ni meter kreaturlad fra Hedensted Ladfabrik, 2.500 kg Z-Lift samt Ringfeder træktøj til påhængsvogn.

Førerhuset er i kort ”Day Cab”-version på fuld luftaffjedring med bl.a. Super Comfort lædersæder, afstandsradar, Driver Performance Assistant, der hjælper chaufføren til at køre mest økonomisk samt Webasto motor/kabinevarmer.

”En betingelse for handlen var dog, at jeg kunne få DAF’en leveret gennem firmaet Diesel Dok i Herning. Her får jeg god service – både på det tekniske og det menneskelige plan, ” siger Leif Knudsen.

Leveres gennem Diesel Dok
Som uafhængig lastbilmægler var det ikke noget problem for Carsten Lykke at levere den nye DAF gennem Diesel Dok, der er aut. MAN serviceværksted. Den efterfølgende service og vedligeholdelse skal Diesel Dok også stå for.

”Den nye CF 400 er min femte DAF i træk – og jeg har været glad for de tidligere biler, men Carsten  er den første, der har leveret en ny bil til tiden,” siger Leif Knudsen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk