Bryggeriet Carlsberg har netop købt stort ind hos Scania i Danmark.

Der er tale om en ordre på 32 lastbiler – fordelt på 27 Scania P 360 DB 6×2/4 forvogne til distribution og fem Scania G 490 LA 6×2/4 trækkere til kørsel mellem depoter.

Carlsberg har specificeret og udviklet bilerne med henblik på skræddersyet distribution af øl- og sodavand – samt Coca Cola-produkter i Danmark. Opbygningerne sker i samarbejde med opbyggeren SKAB AB, som har til huse i Ätran i Sverige.

Communikatorboks
Køretøjerne er udstyret med Scanias Communicatorboks, som overfører trådløse driftsdata fra lastbilerne med henblik på at hjælpe bryggeriet med at spare brændstof og tid.

Carlsberg får samtidig 10 års abonnement på ”oversigtsrapporter” – uden beregning – så de kan følge brændstofforbruget på bilerne. Desuden indeholder aftalen ekstra abonnement på fartskriverservice, så fartskriverdata overføres og opbevares automatisk.

Samlet løsning
”Hos den danske Scania-organisation har vi fundet en samarbejdspartner, som tilbyder en samlet løsning med bl.a. landsdækkende service af både lastbiler, opbygninger, påhængskøretøjer og dæk. Samtidig opnår vi en forenklet administration i kraft af serviceaftaler på køretøjerne gennem Scania-organisationens fælles administrationsfunktion ”ScanPlan.” Scanias modulopbyggede produktprogram gør det muligt at specificere lastbilerne præcis til kørselsopgaverne, og dette giver også lettelser i den daglige drift,” siger Carlsbergs National Fleet and Distribution Director Kaj Nielsen.

De nye lastbiler er solgt af Key Account Manager Peter Glimsager, Scania Danmark.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk